Sivut

maanantai 27. toukokuuta 2013

Vahingossa tehoviikko

No hupsista, mites tässä näin kävi? Viime viikosta tuli puolivahingossa tehoviikko:

Tiistai: Zumba
Keskiviikko: 14 km pyöräilyä ja Fustra
Torstai: Tunti geokätköilyä mäkisessä umpimetsässä ja supan pohjalla
Perjantai: 1,5 h TRX:ää ja sekalaista lihaskuntoa
Sunnuntai: BodyPump, pilates ja 14 km pyöräilyä

Perjantain treeni oli kokeiluluontoinen tapaus, joka olisi voinut olla katastrofikin, mutta lopputulos oli tosi hyvä. Päätimme ystävän kanssa kokeilla viihtyisivätkö lapsemme yhdessä lapsiparkissa sen aikaa kun treenaamme itse kuntosalin puolella. Koska minulla ei ole töitä ja hän on äitiyslomalla, mikä sen mukavampaa kuin treenata keskellä päivää yhdessä. :) Ja hyvin se onnistui! Isommat leikkivät oikein tyytyväisenä lapsiparkissa ja meillä oli hyvää aikaa tehdä kaikenlaista. Pääsääntöisesti temppuilimme TRX:llä, saman videon avulla minkä olen aiemminkin linkittänyt:


Lauantaina treeni tuntui erityisen pahasti hauiksissa. Sitä en ihan odottanut, olisin odottanut jalkojen tai yläselän tuntemuksia, mutta onhan se nyt kiva että hauiksissakin välillä tuntuu. :D Ja itseasiassa hauiksissa teki melkoisen herkkää vielä sunnuntainakin, pumpin hauis-biisissä sai melkeinpä irvistää kun tuntui niin ilkeälle. Muutoin sunnuntai oli taas ihana paluu vanhoihin rutiineihin. Polkaisin 7 km salille pumpiin, jäin vielä pilatekseenkin ja polkaisin 7 km kotiin. Kesäinen ilta oli taas lempeän lämmin ja melkein tuuleton, olo oli ihanan kevyt kun poljin järvenviertä kotiinpäin.

Tämä viikko on aloitettu hyötyliikunnalla. Puutarhapalstalle on siirtynyt n. 800 kg multaa, hiekkaa ja muuta tykötarvetta. Kiitin itseäni treenamisesta, kun huhkin lapionvarressa palstan laidalla. Huomenna palstalle tehdään penkit ja istutetaan kasvit. :)

1 kommentti:

  1. Tuollaset vahinko tehoviikot on parhaita, kun yleensä silloin tulee tehtyä kaikkea vaan fiiliksen mukaan :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät! :)