Sivut

tiistai 21. toukokuuta 2013

Kesän parhautta

Oi ilmoja, miten meitä on hellitty! <3 Omista ja erityisesti lasten kasvoista näkee että ulkona on oltu, sen verran on näyttänyt väriä tarttuneen. Toukokuu on ollut niin kaunis, että pelkään kesän olevan nyt ja loppukesän olevan huono. Mutta ei ajatella niin. Tästä tulee kaunis kesä. :)

Yksi asia mitä talvella kaipasin oli geokätköily. Talvella tuntuu aina olevan niin pimeää ja kylmää, ettei purkkeja huvita lähteä hakemaan. Eikä toisaalta niitä kätköjäkään ole niin hyvin löydettävissä. Nyt keväällä tätäkin harrastusta on pikkuhiljaa herätelty.

Meillä oli ilo osallistua nioben kuopuksen synttäreille eilen, lapsilla oli hauskaa ja herkkuja oli paljon, kiitos vielä emännälle! Lapset kävivät sokerista ja juhlahypestä kierroksilla, luultavasti nukkumaanmeno olisi ollut hyvin tuskaisa, joten päätimme vielä hakea muutaman kätkön kotimatkalla. Ilta oli valoisa ja lämmin, kuopus oli innoissaan kätkö-ajatuksesta ja esikoinen narisi tapansa mukaan että ei halua ja jää autoon ja tääeiookivaa. Päädyimme käymään kolmella kätköllä, jotka olivat kohtuullisen lähellä toisiaan. Hassua oli se, että kolmesta kätköstä kaksi löysi tuo nuriseva esikoinen. Ensimmäisen löydön kohdalla olin kumartunut jo kurkkimaan mahtaisiko purkki lymytä piilossaan, kun neitokainen sujautti kätensä ja veti purkin esille. Viimeisen kätkön kohdalla mieheni oli tonkimassa vähän matkan päässä ihan väärässä paikassa, minä olin vasta menossa lasten luo, kun tyttö taas hihkaisi että taisi löytää sen. 

Voi sitä onnea ja riemua. :) Sen jälkeen esikoinenkin oli sitä mieltä että kätköily on hirveän kivaa ja sitä pitää päästä harrastamaan lisää. Voitto!

Itseäni iltakävely kauniissa alkukesän luonnossa rentoutti hurjasti. Yksi kätköistä löytyi näin upeista maisemista: 


Kello oli reilusti yli nukkumaanmenoajan kun pääsimme kotiin asti, mutta eipä tuo haitannut, kun ei aamuherätystäkään ollut. Tänään käväisin zumbassa, havaittavissa oli sama ilmiö kuin sunnuntai-illan pumpissakin. Lämpötilojen noustessa ryhmäliikuntasalissa on ahdistavan painostava ilma kun kunnon ilmastointia ei ole. Se toki pistää hien virtaamaan reippaammin, mutta onhan se vähän uuvuttavaa. Harmillisesti se ainoa sali jossa oli jonkinlainen ilmastointi on nyt rempassa Kuntomaailman uudistuksen vuoksi.

Huomenna pääsen katsomaan, millainen uusi kuntosali Kuntomaailmassa on, samalla kun menen testaamaan Fustraa. Jänskää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)