Sivut

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Uusi lelu :]

Tänä aamuna piti mennä ensin kiinteytys-tunnille, mutta ajattelin että jätän väliin ja menen iltapäivällä Combatiin. Ja sitten kun sinne olisi pitänyt mennä, ajattelin että näääh, jos menenkin Sh'bamiin vähän myöhemmin. Ja sitten kun Sh'bam-aika olisi ollut, minä olin perheen kanssa kaupassa, koska sain ilmoituksen että uusi leluni on tullut postiin ja se pitäisi käydä hakemassa ja käydä samalla kaupassa.

Kävi vanhanaikaisesti, siis. Huomenna menen aamulla Pumpiin, menen! Viimeksi olen käynyt perjantaina stepissä ja sen jälkeen CXWORXissä. Tuo tuntuu muuten olevan tosi toimivanoloinen combo. Puolen tunnin step lämmitti kivasti (okei, oli sen verran rankka tunti että suorastaan valuin hikeä) ja CXWORX sitten viimeisteli core-treenin. Seuraavana päivänä huomasi, että vatsoja oli treenattu...

Viikonloppu meni kaikenlaisissa hulinoissa joten ei sitten tullut lähdettyä salille. Lauantai oli erityisen vauvantuoksuinen, kun aktivoiduin ystävän houkuttelemana imetystuen saralla ja sitä riittikin eri muodoissaan koko päivälle. Vastasyntyneissä on jotain uskomattoman ihmeellistä. Niin ruttuisia, pieniä ja viisaita. :] (Ei, minulla ei ole vauvakuumetta. Olen vaan heikkona vastasyntyneisiin ja sattumoisin harrastuksen puitteissa niitä säännöllisesti näen.)

Mutta se uusi lelu! Koska joudun kohta luopumaan rakkaasta iPhonestani ja antamaan sen takaisin työnantajalle, piti ajatella oman ostamista. Viimeiset pari vuotta olen käyttänyt iPhone4:sta ja olen ollut siihen täysin rakastunut. Mikään puhelin ei aiemmin ole ollut näin hyvä ja monipuolinen käyttää. Toki se on ollut melkeinpä enemmän sähköposti&nettiselaus&kuvaus-vehje kuin puhelin. Minulla on järjestelmäkamerakin, mutta en ole sitä kuvaamiseen käyttänyt juuri ollenkaan enää nykyään, lähes kaikki kuvat tulee napattua puhelimella. Esimerkiksi Tukholman reissulta jätin kameran täysin pois, kun ajattelin sen olevan turhaa raahattavaa kameralaukkuineen kaikkineen.

En osannut ajatella elämää ilman iPhonea, joten tilasin itselleni iPhone5:n torstaina ja se tuli postissa tänään. Joo, suurinpiirtein hakkasin F5:sta Postin lähetysseurannassa tänään kun arvasin että se voisi olla tänään haettavissa. Ja se tuli! <3


Kuoren poikkesin hakemaan Clas Olssonilta. Siellä oli useampi kivanoloinen kuori, mutta tuohon päädyin lopulta. Loppujen lopuksi tuo ei ehkä edes tarvitsisi suojakuorta. Nelosen kanssa se oli suorastaan pakollinen, minusta tuntui että ilman kuorta se koko luuri on niin liukas että se tippuu käsistä. Pelkäsin jatkuvasti että pudotan sen ja rikon näytön kunnolla, niin kuin muutamalle kaverille on käynyt. Tämä uusi tuntuu olevan käsissäpysyvämmän oloinen.

Mutta on se kiva. <3 Vaihto vanhasta iPhonesta uuteen sujui näppärästi, kaikki yhteystiedot ja ohjelmat siirtyivät jouhevasti. Ja ensimmäisen kuvan otin toisesta Clas Olssonilta löytämästäni ostoksesta:


Uusi juomapullo, jonka sisällä on pakastettava putki joka pitää juoman viileänä. Näköjään olin ehtinyt ottaa sen jo pois pullon sisältä ja laittaa pakastimeen ennen kuin aloin kuvata. Mutta aika söötti pullo ja kesän treeneihin varmasti hyvä, toiveissa on että tulee kuumaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)