Sivut

torstai 25. huhtikuuta 2013

Kiirettä pukkaa

Mihin nämä päivät oikein hupenevat kun ei muka ehdi blogiinkaan kirjoittaa? Kun työt loppuu, kiire alkaa, vai miten se meni?

Viime viikonloppu meni ihan puhtaasti rentoutumisen merkeissä pääkaupunkiseudulla. Olemme kahden ystäväni kanssa pitäneet yhtä ala-asteen ensimmäisistä luokista alkaen. Toki opiskelujen, perheiden perustamisten ja töiden myötä olemme ajautuneet eri paikkakunnille ja yhteydenpito on vähäisempää, mutta silti keräännymme säännöllisin väliajoin viettämään yhdessä viikonlopun ilman pakotteita ja aikatauluja. Niinpä viime viikonloppuna syötiin, katsottiin elokuvia, syötiin, käytiin shoppailemassa, syötiin ja nukuttiin. :) Ajatus oli käydä Flamingossa testaamassa aikuisten kylpylää, mutta aamulla päivää suunnitellessa meille selvisi kylpylälipun melkoisen suolainen hinta (37 e). Harmi kyllä, olisi ollut melkoisen ihanaa käydä kylpylässä, mutta tuo hinta tökki kertakaikkiaan. Vaihtoehto olisi ollut mennä vesipuiston puolelle, mutta sinnekin liput olivat 22 e/henkilö viikonloppuisin. Tuokin hinta meni sen verran kipurajan yli että päätimme jättää kylpylöinnin väliin kokonaan. Ajan (ja rahat) sai hyvin kulumaan ihan vain Jumbossakin.

Alkuviikko on mennyt kaikennäköisten juoksevien asioiden hoidossa, sain pyöränikin huollosta melkein kaksi viikkoa ennen kuin sen piti olla valmis! Sille tehtiin perushuolto, uusittiin jarrupalat ja satula. Hakureissulla muisteltiin miehen kanssa, miten se on ostettu joskus vuonna 1999 ja sillä poljettiin silloiseen asuntoomme, johon olimme juuri yhteen muuttaneet. Mies oli sitä mieltä, että se hirveä mäki jonka päällä asuintalomme oli, ei varmasti ollut silloin niin loiva kuin se nyt näytti kun ohi menimme. Varmasti oli pystysuora. Irvistelin hänelle että oletko myös huomannut miten vanhat koulumme ovat pienentyneet. ;)  En ole vielä päässyt pyörän selkään pientä testausta enempää, ehkä tänään voisi jonkinlaisen lenkin heittää, ilma ainakin näyttäisi sopivalta pyöräilylle. :)

Huomenna edessä on reissu Tampereelle, haemme sieltä uuden perheenjäsenen. Hänestä lisää myöhemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)