Sivut

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Hyvä päivä

Sen vaan huomaa, kun aurinko paistaa ja on lämmin. Koko päivässä on heti paljon enemmän energiaa ja saa tehtyä yhtä sun toista ihan eri tahtiin kuin harmaina sadepäivinä. :) Lisäenergiaa toi, kun kaupungilla käydessäni huomasin miten teitäkin on siivottu kivistä ja hiekasta.

Aamupumppi oli taas ihan loistava, nyt aletaan olla ohjelmassa siinä pisteessä että oikeasti voi alkaa säätää painojen kanssa, kun energia ei mene biiseistä selviytymiseen. Kyykkybiisin kasi-joustot ja askelkyykkyjen laudalle-laudalta -hypytkin alkavat sujua niin että kyllähän niihin meinaa kuolla, mutta saan ne tehtyä kuitenkin kun otan asenteen peliin. Tällä hetkellä mennään näillä painoilla:
Lämmittely: 5 kg/pääty
Kyykyt: 12,5 kg/pääty
Rinta: 6 kg/pääty (tähän voi varmaan kohta lisätä sen ykkösen joka viime ohjelmassa jo oli)
Selkä 7,5 kg/pääty (lisäsin toiseksi viimeisellä tauolla ykköset lisää)
Ojentaja 6 kg/pääty, 5 kg levypainot
Hauis: 5 kg/pääty
Askelkyykyt 5kg/pääty (voisi varmaan lisätäkin)
Olat: 3 kg käsipainot ja 3,5 kg/pääty
Vatsat: 5 kg levypaino

Lapset olivat kerhossa, joten iltapäivä oli enemmän tai vähemmän vapaa. Joten:

Hain Submarinesta kanasalaatin lounaaksi.

Ja Yliopiston kirjastosta kirjan jota tarvitsen opetusharjoitteluraportin kirjoittamiseen.

Ihailin pihaa, josta on sulanut lumi vauhdilla parin viime päivän aikana. Tuo pömpeli on pieni kasvihuone, jossa viime kesänä kasvoi mm. kurkkuja. Meillä on siis juttuja kasvamassa sekä kotipihalla, että puutarhapalstalla. 

Päästin kissat ulkoilemaan (erittäin valvotusti) parvekkeelle hetkeksi. Älkää tehkö niin kuin minä tein, kissojen tulee ulkoilla ainoastaan verkotetuilla parvekkeilla, etteivät vahingossakaan pääse putoamaan. Omat kissamme ulkoilevat yleensä alakerran verkotetulla terassilla, josta ei pääse karkuun, mutta pääsee kivasti nuuhkimaan ulkoilmaa.

Siivosin, kylvetin lapset ja kirjoitin sitä harjoitteluraporttia (jota pitäisi kirjoittaa edelleenkin, mutta pleh.) Lisää näitä päiviä. :)

3 kommenttia:

 1. Omille kissoille tuli ikuinen parvekekielto kun valvotusti oli mun kanssa partsilla ja toinen hyppäs kaiteelle, onneksi ei tippunut. HUH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa verkottaa parveke, se on loppujenlopuksi aika yksinkertaista eikä niin kallistakaan. Ja pääsee kissakin vähän nautiskelemaan auringosta kesällä turvallisesti. :)

   Poista
  2. Joo, sitä oon miettinytkin ja miehen kans pohtinut :)

   Poista

Kommentit piristävät! :)