Sivut

torstai 11. huhtikuuta 2013

Ginga!

Uusi Combat on kyllä hyvä. Kävin sen testaamassa ensimmäisen kerran pääsiäisen aikoihin ja tänään toisen kerran. Siinä on tarpeeksi haastetta ja tuttua ja taattua combat-meininkiä. Olin tämän päivän tunnin jälkeen ihan läpimärkä. Kieltämättä se alkaa loppua kohti olla niin tiukka, että täytyy ihan tosissaan tsempata että saa tehtyä kunnolla. Ensimmäisellä kokeilukerralla paikalla oli useampia ohjaajia tekemässä rivistössä ja 7. biisissä (joka on se tiukin mun mielestä) rivistöstä pomppasi kaksi muutakin tunnin vetäjän viereen riehumaan. Siitä sai ihan mahtavan tsempin päälle! :) Mun suosikki tuosta uudesta ohjelmasta on ehdottomasti ginga. :)


Käväisin tänä aamuna viemässä pyöräni keväthuoltoon. Oli tarkoitus tehdä se jo talvella, mutta en näyttänyt saavan aikaiseksi. Siinä on kaikenlaista säädettävää, enkä muista koska se olisi oikeasti viimeksi huollettu. Pyörä oli jokusen vuoden äidillänikin, enkä tiedä käyttikö hänkään sitä huollossa.

Saan sen pois vasta toukokuun alussa, mutta sanotaan näin että niillä hinnoilla en valita. Huollatan pyöräni Sovatek-säätiöllä, pyörän vastaanottanut mies katsoi sen nopeasti läpi, kirjoitti korjauslistan jota katsoin jo vähän karmien ja lompakkoani miettien, ja antoi sitten hinta-arvioksi 60 euroa. Minulta tipahti leuka, ja totesin että sehän hyvä. :D Olemme huollattaneet myös autoamme Sovatekillä, ja olemme olleet tosi tyytyväisiä työn jälkeen ja erityisesti tietysti myös siihen hintaan. Mutta ai miten ihanaa, kohta pääsee pyörän selkäänkin. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)