Sivut

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Aurinkoa

Sää on hellinyt viime päivinä ihan toden teolla. Pääsiäisen aikaan järvien jäällä oli porukkaa kuin pipoa. Auringon lisääntymisen huomaa myös pisamisen ilmestymisestä, itselleni tulee niitä helposti auringon vaikutuksesta, nyt olen huomannut että tyttärellenikin on alkanut tulla niitä. Itse olen niitä aina inhonnut, mutta voi jestas ne ovat aika sööttejä pienellä tytöllä. <3

Kävin itsekin ystäväni kanssa kävelyllä Jyväskylän Satamassa ihanassa auringossa. Varsinaiseen lenkkiin meni pikkuisen reilu tuntia ja matkaa taittui 5,5 km. Siinä ehti hyvin vaihtaa kuulumiset puolin ja toisin. Huomaa kyllä että ystäväni juoksee maratoneja, tahti oli sen verran tiukka että penikat ovat tänään muistelleet eilistä lenkkiä... no vähemmän lämpimästi, auts. Pääsin samalla testaamaan uutta softshell-takkiani, jonka tilasin vähän umpimähkään Ellokselta. Se osoittautui paitsi sopivaksi, myös aivan loistavaksi takiksi. Tykästyin siihen niin, etten muuta enää pitäisikään. :)

Koska minulla oli tänään ensimmäinen lomapäivä (hassua olla lomalla, kun on irtisanomisajalla samaan aikaan), se tottakai oli täyteen buukattu. Aloitin aamulla klo 8 niinkin riemullisella askareella kuin hammaslääkärikäynnillä. Yhden hampaan paikkaa laitettiin uusiksi kun se oli osaksi hajonnut, ja toinen hammas sai paikan. Tällaisiin käynteihin voin lämpimästi suositella Spotifyä puhelimessa ja korvanappikuulokkeita, meni tunti huomattavasti mukavammin kun sai kuunnella musiikkia koko sen ajan. Mietittäväksi jäi, teetättäisinkö purentakiskon tähän samaan syssyyn. Leukanivelet ovat melko löysät ja naksuvatkin, viime aikoina olen huomannut sen häiritsevän untakin. Sain esitteitä ja kehotuksen varata ajan, jos päädyn siihen että haluan kokeilla purentakiskoa. Luultavasti haluan.

Hammaslääkäriltä seuraavaksi verotoimistoon laskettamaan uutta verokorttia, sieltä viemään sitä työnantajalle ja sieltä käymään työterveydessä. Ja sen jälkeen ystävän kanssa lounaalle. Kävimme aivan ihanassa sisustuskahvilassa, josta kuulemma sai hyviä salaatteja. Halloumisalaatti oli yksinkertaisuudessaan loistava. Salaatin jälkeen oli ihan pakko maistaa vielä kahvilan pätkiskakkua. Nam...


Kaupunkikierros päättyi kampaajakäyntiin. Nyt on tukkakin taas kuosissa ja helpommin aseteltavissa. Huomenna olisi lähtö Tukholmaan heti aamusta, lapset kävivät tänään jo melkoisilla kierroksilla kun ollaan menossa laivaan ja Peppi Pitkätossua moikkaamaan Junibackenille. Pitäisikö sitä jo pakata?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)