Sivut

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Aamupumppia

Ahh, aamupäivän ryhmäliikuntatunnit, mikä ilo ja autuus. <3 En sitten tullut sen kipeämmäksi ja tänään olo oli ihan normaali, pakkasin tavarani ja lähdin salille BodyPumpiin. Tykkään edelleenkin tuosta ohjelmasta ihan hirveästi, jopa ne hypyt laudalta askelkyykky-biisissä alkavat sujua. Hauis erityisesti huutaa armoa tässä ohjelmassa, kun en ihan pysty tekemään ohjelmaa 5 kg painoilla, mutta luonto ei anna periksi vähentääkään yhtään. :P

Yhdestä asiasta haluaisin kommentteja, mitä mieltä olette tavaroiden pois viennistä kesken tunnin? Tänään taas katselin, kun tavararalli alkoi heti askelkyykkyjen jälkeen ja rehellisesti sanottuna minua ärsyttää se. Vaikka se palautuspaikka olisi lähellä, silti minusta olisi hyvä välttää ylimääräistä sähläystä biisien välissä ja viedä tavarat vasta tunnin jälkeen. Vaihdot ovat muutenkin tiukkoja, se venyttää tuntia kun odotellaan niitä jotka haluavat säästää vaivojaan ja viedä pois niitä tavaroita joita ei lopputunnista ei enää tarvita. Onhan se toisaalta turvallisuusriskikin lähteä pujottelemaan toisten väleistä kesken tunnin.

Toinen, mikä sujuvoittaisi pumpin tavaroiden palautusta, on se että tanko purettaisiin omalla paikalla ja vietäisiin painot ja tanko erikseen. Ei siis niin, että mätetään kaikki painot tankoon ja puretaan se vasta painotelineen edessä, jolloin toiset joutuvat väistelemään kun tankoa käännetään. Ainakin meidän salilla se nurkka jossa painoteline on, on sen verran pieni, että siellä saattaa ihan oikeasti saada toisen tangosta vahingossa.

Noniin, tiistain pikkuärsytykset purettu. Kohta pitäisi lähteä viemään lasta tanssitunnille ja käydä purkamassa kirpparipöytä. :)


Psst, ystäväni Nioben blogissa arvotaan. Vielä tänään ehtii osallistua. :)

5 kommenttia:

 1. Itteä ärsyttää, kans se että porukka vie kesken tunnin kamoja paikalleen. Mun salilla kyl sitä ei oo onneks ku pari kertaa käynyt, mutta entisellä salilla ohjaajat joutu koko ajan siitä muistuttelemaan, ku se on oikeasti turvallisuus riski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vähän hämmästyttää se, jostain syystä tässä uudessa ohjelmassa tulee suurempi kiusaus viedä tavaroita pois, esim. lautoja askelkyykkyjen jälkeen. Kummallista. Toivottavasti ohjaajat alkavat meilläkin aktiivisemmin siitä muistutella.

   Poista
 2. Vihaan sitä! Meinasin toissakerralla käydä raivomaan ääneen ihmisille jotka kesken venyttelybiisin kantoivat tavaraa pois. Ja tietysti myös jo aiemmin joidenkin biisien välissä. Ohjaajien pitäisi olla tiukempia asian kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän keskustelujen inspiroimana tähän postaukseen päädyinkin, kun ilmiö oli taas nähtävillä. :D

   Poista

Kommentit piristävät! :)