Sivut

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Viikon varrelta

Väsynyttä meininkiä?
Alkuviikko meni jotenkin tohinassa ohi, oli lääkäriä, opetusharjoittelua, kirpputoritavaroiden kokoamista ja vientiä kirpparille myyntiin. Lääkärikäynnillä taas huomasin miten ko. ammattikunnalta joskus unohtuu kysyminen ja tehdään suoria oletuksia. Minun käskettiin lisätä liikuntaa kyselemättä miten mahdan liikkua tällä hetkellä ylipäänsä. Erityisesti pitäisi kuulemma vesijuosta! (No ok, voisin kokeilla sitä kyllä, ei sillä.) Vastasin kuivasti liikkuvani n. 4-5 tuntia viikossa ja asia oli sillä ok, mutta silti se nyppi ja lähdin sillä kiukulla hiihtämään järven jäälle.

Aikaa ei ollut paljon, mutta puolisen tuntia suksien päällä ja n. kolme kilometriä helpotti oloa jo kummasti. Sää oli mitä parhain, pilvetön taivas ja tuulta ei juuri yhtään. Alan pikkuhiljaa saada enemmän kiinni hiihdon tekniikasta ja se helpottaa huomattavasti hiihdon nautittavuutta. Ensi talveksi tarvitaan kyllä uudet sukset, nykyiset sopivat lähinnä lasten kanssa menoon. Jos haluaisi pidemmän lenkin heittää, paremmilla suksilla saisi mukavamman lenkin.

Järveltä katselin kaihoisasti puutarhapalstojen suuntaan. Ne ovat vielä kokonaan lumen alla, mutta ei mene kauaa kun sinne pääsee taas möyryämään. Ihan kohta pitäisi laittaa siemeniä itämään, että saa laitettua esimerkiksi kurkut taimina maahan. Ja sitten toivotaan parempaa kesää kuin viime vuonna, jolloin sato jäi melko vähäiseksi ja pieneksi.

Leikin töissä puhelimella ja nappasin muutaman kuvan. Jestas että näytän väsyneeltä! Kampaaja-aikakin pitää varata pikana. Tuota ottaessa ei edes ollut mitenkään erityisen väsynyt olo, mutta näköjään ulospäin näkyy ihan jotain muuta.

Tähän on onneksi tulossa korjaus. Olen aiemmin maininnut että työpuolella on melkoisia mylläyksiä menossa. Nyt ne mylläykset alkavat pikkuhiljaa olla ohi ja ensi viikolla uusi organisaatio julkistetaan (vai voisiko sanoa että siitä se myllytys oikeasti vasta alkaa?). Siihen liittyen tein itsekin päätöksiä. Niistä lisää myöhemmin, kun tieto on oikeasti julkista. Mutta olen tosi tyytyväinen päätökseeni ja odotan innolla tulevaa. :)

Näiden mylläysten myötä nykyinen työskentelytiimini tulee hajoamaan. Sitähän piti asiaankuuluvasti juhlistaa hautajaisilla. Pukeuduimme perjantaina töihin jo mustiin, iltapäivällä karattiin aiemmin pois  firman saunatiloihin. Tilattiin thai-ruokaa, syötiin järkyttävät määrät sipsejä, karkkia ja muita "terveys"-ruokia ja tietysti niitä köh, terveysjuomiakin saattoi jokunen illan aikana kulua. Saunottiin, syötiin, naurettiin, syötiin, itkettiin, syötiin... hyvä ilta, kertakaikkiaan. :)


Otettiin hautajaiskuvia, kuten asiaan kuuluu. Harras on tunnelma eikä naurata tämä homma ollenkaan. EIPÄ.

Viikonloppuna on hoidettu lisää kirpputoriasioita (pöytä on ollut vajaan viikon ja tuottanut hyvin!), katsottu lasten kanssa Tuhkimoa uudelta DVD:ltä ja käyty sairaalalla imetystukemassa ja ihailemassa vauvoja. Mutta ei treenattu. Tämän viikon treenisaldo on ihan säälittävä, se puoli tuntia hiihtoa. Tänään yritän ryhdistäytyä ja käydä jonkinlaisella ryhmäliikuntatunnilla vielä. Aamulla joutui kyllä pienen aamulenkin tekemään, kun illalla tajusin että palmusunnuntai olisi vuorossa, eikä minulla ole minkäänlaisia pajunkissoja lapsille. 6.45 kutsui pajukkopuska. Ei niitä kissoja edes löytynyt sieltä kunnolla, mutta muutaman risun sain ja niihin pitää jonkinlaiset koristeet värkätä, ennen kuin lähdetään sukulaisten luo virpomiskierrokselle.

Mukavaa ja rentouttavaa palmusunnuntaita juuri sinulle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)