Sivut

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Rähinää ja rauhaa

Henkilökohtaisen elämän puolella on tällä hetkellä menossa yhtä sun toista mylläystä, jonka vuoksi viime viikolla loppuviikko oli aika... noh, sanottakoon että olin älyttömän huonolla tuulella. Erityisesti perjantai oli sen laatuinen, että kiukusta puhisten painelin töistä salille pumpiin. Tarpeeksi painoja tankoon ja raivolla ylös, kyllä helpotti! Taisin tehdä ennätyspainoilla. Toki siihen oli nyt hyvä tilaisuuskin, kun ohjelma on ihan just vaihtumassa, koreot ovat sen verran tuttuja että itseään kannattaakin haastaa. Suurin ketutus jäi sinne pumppisaliin ja pääsin aloittelemaan viikonloppua juuri niin kuin halusinkin, ajatellen ihan kaikkea muuta paitsi mylläyksiä.

Kuvallinen todiste, että sukset olivat jalassa.
Tosin kaverit FB:ssä epäilivät että kuva on
photoshopattu tai  siinä on joku muu
kuin minä. Hmpf.
Lauantai oli tosi kiva päivä. Oma sukuni tykkää järjestää juhlansa niin, että ne harvemmin ovat pönötysjuhlia, niissä on yleensä joku juju. Tällä kertaa yhteissynttärit oli järjestetty Juhlahiihdon nimellä. Lauantaina oli aivan mahtava kelikin, aurinko paistoi ja tuulta ei juuri ollut. Juhlahiihto tarkoitti n. 500 m matkaa juhlapaikalta pieneen saareen, jossa oli järjestetty makkaranpaistoa, lämmintä mehua ja muuta mukavaa. Yhdessäolosta nauttivat niin aikuiset kuin lapsetkin. :) Vaikka varsinaista hiihtoa nyt ei tullut juuri yhtään (hiihdin itse vielä pikkuisen pidemmän lenkin takaisinpäin, kun sukulaiset huolehtivat lapsista, mutta ei siitä silti tullut hirveitä matkoja lisää), ulkoilu ja yhdessäolo teki tosi hyvää. :)

Ulkoilun jälkeen siirryttiin hyvän ruoan ja tietysti kakkujen pariin. Juhlapaikalta olisi ollut vain muutaman kilometrin matka meille järven latua pitkin, ja hetken harkitsin hiihtämistä kotiin, mutta lasten hyppiessä seinille ja päivän venyessä pitkäksi, menin sitten autokyydillä muun perheen kanssa. Melkein kyllä pitää järjestää itsensä vielä ladulle tänä talvena, jos vastavia päiviä kelin puolesta vielä tulee. Oli se niin kivaa.


Sunnuntaina olin aikeissa testata Sh'bam & CXWORX-comboa, mutta aikataulujen mennessä mönkään meninkin Combatiin. Näköjään kannatti kuvitella, että annan alkavalle viikolle huolella turpaan, koska tänään tuntuu selässä että lyöty on. Ja koska se ei vielä ollut tarpeeksi, tänään piti vielä mennä riehumaan pumpiin. Kiva yllätys oli, että ensimmäiset viisi kappaletta olivat jo uutta ohjelmaa. Kyykyissä oli aika tappavat joustot, kun siellä viihdyttiin pariin otteeseen kahdeksikon verran. Kyllä. Ei nelosia, vaan kaseja. Rinta-biisissä oli positiivisena yllätyksenä suunnan vaihtelu, välillä lähdettiin ylhäältä ja välillä alhaalta. Suurin järkytys tuli ojentajissa, kun ohjeistus oli, että selkä-painoilla pitäisi mennä. SELKÄ-painoilla! Ojentajia! Juu ei, ei ihan onnistu. Mutta ehkä siinä olisi hyvä tavoite uudelle ohjelmalle?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)