Sivut

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Pumppi pamppi

Sunnuntai-illat. <3 Aluksi kävin vain pumpissa sunnuntai-iltana, senkin vähän nihkeästi silloin jos jaksoin, kunnes siellä alkoi käydä kavereitakin joten siitä tuli perinne, eikä vähiten siksi että sunnuntai-pumppia vetävä Mari on niin loistava (terveisiä <3). Sen jälkeen jossain vaiheessa aloimme jäädä myös pilates-tunnille, joka oli heti pumpin perään. Ja sen jälkeen keksittiin, että täällähän olis sauna, miksi sitä mennä kotiin saunaan kun voi käydä salin saunassa ja vaihtaa samalla kuulumiset. Ja niinpä meillä oli siinä perinne, jonka myötä sunnuntai-illoista on tullut ainakin minulle erittäin odotettu treeni-ilta, joka rentouttaa ihanasti.

Eilinen ilta ei ollut poikkeus, pumppi oli ihan loistava. Yllytyshulluna piti tietysti nostaa vähän painojakin sinne ja tänne, kun ohjelmat ovat ihan kohta vaihtumassa. Ja jos totta puhutaan, selkäbiisin alussa edestä tuli sellaisia mulkaisuja että jos minä en laita niitä ylimääräisiä ykkösiä tankoon, ne tullaan laittamaan minulle. :D Niinpä selkä meni 8,5 kilolla per pääty. Rintabiisiin lisäsin tauolla hätäisesti vähän lisää ja askelkyykytkin tein isommilla painoilla kuin yleensä.

Askelkyykyistä puheen olen, se biisi on kuulemma seuraavassa ohjelmassa huikea. Päästään tekemään hyppyjä laudalta ja laudalle. Kun muistaa miten hirveältä tasajalkahypytkin tuntuivat kun ne ensimmäisen kerran tulivat ohjelmaan, mitenkän nämä mahtavat mennä ja kauanko menee, ettei niihin meinaa kuolla? :D

Uusimmassa sizzlerissä niitä ei näy, mutta muuta kivaa kyllä näkyy:Eilinen ilta oli myös vähän haikea, kun Mari jää hetkeksi äitiyslomalle tuntien vetämisestä. Tämän kunniaksi järjestimme salille vielä yllätysiltapalan, karjalanpiirakoita, juustoa, mehua, muffinsseja ja kaurakeksejä, joita  syötiin saunomisen jälkeen. Nam. :)

Tämä viikko alkoi opetusharjoittelulla ja juuri nyt tuntuu siltä, että ihmisen (siis minunkin) täytyy olla hieman päästään vialla, että lähtee tähän hienoon luokanopettajan ammattiin, joka on äärimmäisen aliarvostettua ja alipalkattua. Uskokaa kun sanon: se on rankkaa. Siitä on pitkien kesälomien ja opettajanhuone-kahvinjuonnin hehku kaukana. Todella kaukana. En luultavasti tule sitä työkseni koskaan tekemään, mutta saanpahan paperit ulos piakkoin.
Sen lisäksi tämän viikon treenien kanssa on vähän sumplimista. Tänään oli tarkoitus mennä, mutta olin hyvin meluisan luokassa vietetyn päivän jälkeen niin päänsärkyinen ettei siitä tullut mitään. Huomenna en pääse ja keskiviikkona olen vanhempainillassa... Oh well, torstaina sitten? Opetusharjoittelukoulu on uimahallin vieressä, olen pyöritellyt ajatusta että menisin uimaan joku aamu ennen opetustunteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)