Sivut

perjantai 1. maaliskuuta 2013

"Mä en kyllä mene step-tunnille... no okei mennään perjantaina."

Joo, mä olen helppo. Suorastaan varma. Ja ehkä vähän yllytyshullu. No okei, liikunnasta kun on kyse, paljonkin yllytyshullu. Nämä sanat loihettiin lausuen keskiviikkona, kun juteltiin eri ryhmäliikuntatunneista. Taisin sanoa jotain step-kammostani, minulla on siitä joitakin huonoja kokemuksia menneisyydestä. Lähinnä nämä luultavasti ovat johtuneet ihan siitä, että en ole ollut kovin hyvässä kunnossa ja olen siis mennyt kuntooni nähden liian rankalle tunnille. Edellisen kerran muistan olleeni step-tunnilla 9.9.2006, ja meinasin kyykähtyä silloin sinne. Syy, miksi muistan niin hyvin tuon päivämäärän on se, että ihmettelin silloin miten tämä ei nyt kulje ollenkaan, menin apteekin kautta kotiin ja tein positiivisen raskaustestin. :)

Noh, minulle ehdotettiin vienosti että perjantaina olisi 30 min step-tunti jonka taatusti jaksaisin ja sen jälkeen voisi jatkaa CXWorx-tunnille. "No okei."

Iltapäivällä nurisin itsekseni töissä kun ei olisi huvittanut, ei millään. Olisi ollut kiva mennä ihan vaan kotiin.  Edelleenkin on melkein plääääääh-kausi menossa. Onneksi oltiin sovittu Jferin kanssa että mennään, joten olihan se pakko. Taas kiitin itseäni jälkeenpäin siitä että menin.

Itse tunti meni hyvin, kyllä sen puoli tuntia jaksoi ihan helposti, syke pysyi korkealla ja tuntui tehokkaalta. Ehkä hieman kirosin sitä, että tulin eilen tehneeksi pohkeita prässissä niin kuin viime viikolla opin... Luultavasti se tuntuu vielä enemmän huomenna. :D Jatkettiin vielä suunnitelman mukaisesti CXWorx-tunnille, tämä oli tosi hyvä combo! Edellisen kerran tein toisinpäin, aloitin CXWorxista ja jatkoin Zumba-tunnille, sekin oli ihan ok, mutta näin päin oli parempi. Ainoa mikä vähän kummastutti oli se, että vaikka alaselkä ei taas ole hetkeen kiukutellut, kulmasoutujen tekeminen kuminauhalla sattui oikeasti ja ihan väärällä tavalla, oli pakko keventää ja lopuksi melkein suorastaan jättää tekemättä kun tuntui niin ilkeältä. Kummallista.

Tuntien jälkeen jäätiin hetkeksi ihmettelemään TRX:ää ja kokeiltiin sillä muutama juttu. Ja todettiin että tähän täytyy tutustua tarkemmin, mitä kaikkea sillä voisi tehdä...

Mutta hei, se on viikonloppu nyt! Ja maaliskuu! Ensimmäinen kevätkuukausi! <3 Aamuisin on jo valoisaa kun kömpii töihin seitsemän maissa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)