Sivut

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kaksi uutta kerralla

Bongasimme Jferin kanssa Monnan blogista TRX-vehkeen, jota kumpaakin kiinnosti kokeilla. Niitä roikkuu Kuntomaailmassakin, perjantaina sitä vähän mallailtiin, mutta meillä ei hirveästi ollut käsitystä mitä sillä voisi tehdä. Joten mitä sitten, kun ei tiedetä? Googlataan!

Youtubesta löytyi useampikin videoklippi, joista yksi jäi erityisesti mieleen. (No okei, toinenkin. Ihan sen takia että siinä esiintyneellä miehellä oli aika kiva kroppa. Eikä paitaa. 8) )


Suurinta osaa näistä kokeiltiinkin. Vähän se oli vielä hakemista ja säheltämistä, mutta kyllä siitä ihan hyvä idea saatiin, mitä tuolla voisi tehdä. Tuumittiin, että voisi suunnitella ohjelman ja tehdä sitä, niin saisi kunnon tuntuman ja sykkeen pysymään korkeammalla. Hauskaa meillä kyllä oli ja yllytyshulluus palkittiin taas. Esimerkiksi askelkyykkyihin sai ihan erilaisen, älyttömän hyvän tuntuman pakaraan. Ja käytännössä kaikissa liikkeissä keskivartalo oli mukana. Jos keskivartalon tukea ei pitänyt koko ajan kasassa, ei kyllä pystynyt tekemäänkään liikkeitä kunnolla.

 Jferille kiitos kuvasta :)

Toinen uusi juttu, mitä kokeiltiin oli kahvakuulatunti. Se sattui olemaan samaan aikaan, eikä kumpikaan ollut koskaan kokeillut käydä tunnilla. Ohjaaja sanoi, että jos on tehnyt lihaskuntoa, voisi ottaa ihan hyvin 12 kg kahvakuulankin. Jokin järki ilmeisesti vielä oli päässä, kun otimme vain 8 kg ja 10 kg kahvakuulat. Ja oli oikeasti hyvä päätös. Puolen tunnin tehokas tunti ja viimeiseen settiin meinasin kyykähtää. Hyvin otettiin kyllä luulot pois sillä tunnilla. :D En ole ihan varma olenko varauksettoman ihastunut, mutta tulipahan käytyä. Jos kävisi useamminkin, varmaan tekniikkakin tulisi hiotummaksi, eikä kuula paukkuisi niin paljon käsivarsiin...

4 kommenttia:

  1. Hei! Noitahan voisi jopa joskus testata! Nyt kun tietää mitä niillä voisi tehdäkin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Google laulamaan, sieltä löytyy videomateriaaliakin lisää vaikka millä mitalla. :)

      Poista

Kommentit piristävät! :)