Sivut

maanantai 11. helmikuuta 2013

Loppu- ja alkuviikon treenejä

Viime viikko oli tympääntymisestä huolimatta ihan hyvä treeniviikko. Maanantaina lasten kanssa uimassa ja itsekseni Combatissa, keskiviikkona Pump, lauantaina Zumba Toning ja sunnuntaina Pump ja pilates. Zumba toning oli erityisen hauska hulvattoman ohjaajan vuoksi. :) Kilon painot olivat aika mitättömät, ensi kerralla taidan yrittää napata 1,5 kg käsipainot, saavat käsivarret kunnon kyytiä. Jokaiseen lähtö oli jotenkin kauhean työn takana, mutta silti jokaisen jälkeen oli ihan loistava fiilis ja taputtelin itseäni olkapäälle, että tuli lähdettyä. Jostain olin lukevinani, että on tärkeä oppia tunnistamaan se olo kun on oikeasti liian väsynyt treenatakseen ja se olo, kun vaan laiskottaa. Uskon sen nykyään jo jotenkuten osaavani, sen jälkeen jääkin lähinnä se ongelma, että niitä oloja viitsii totella. :P

Meille on muodostunut jonkinlaiseksi perinteeksi jäädä sunnuntain pump&pilateksen jälkeen salille saunaan. En käsitä miksen ole sitä aiemmin tehnyt, koska sen setin jälkeen olo on ihan uskomattoman rentoutunut ja hyvä. Sunnuntain pumpissa kulki muutenkin ihan hirveän hyvin, fiilis oli korkealla ja tuntui että olisi jaksanut pistää lisääkin painoja vähän sinne tänne. Tunti oli kuitenkin sen verran täysi ettei ylimääräisiä painoja oikein ollut (tai olisi varmaan juuri yhdet ykköset löytynyt, mutta en viitsinyt pomppia kesken tunnin hakemaan täydennystä. Ensi kerralla sitten.)

Tänään otin treenikamat mukaan töihin ajatuksena, että jos töiden jälkeen tuntuu siltä, menen Combatiin. Ja menin. Tunnin aikana tuntui biisien vaihtuessa pariin otteeseen että eeeeeeei jaksa kyllä enää, mutta jostain sitä energiaa silti riitti ja vähän matkaa biisiä eteenpäin, taas räiskittiin täysillä. Lopputunnista tunsin miten hikeä valui vähän joka puolelta ja viimeisessä biisissä suorastaan kastelin alustan. Ja nautin joka pisarasta! Ei ole niin kauaa siitä kun yksikin hikipisara treenin aikana oli voitto, nyt huomaa että aineenvaihdunta on alkanut toimia paremmin ihan oikeasti. :)

1 kommentti:

  1. Ite oon jotenkin oppinut tunnistamaan sen stressaantumisolon ja laiskotusolon. Stressaantumisolossa mulle vaan tulee niin selvästi ne stressioireet jos vaikka ajattelenkin salille menoa niin sitten jään kyllä kotiin!

    Kiva, että onnistuit lähtemään jumppiin vaikka lähteminen tuntui vaikealta!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät! :)