Sivut

perjantai 1. helmikuuta 2013

Hyvä perjantai :)

Käväisimme minun perheeni mökillä aamupäivällä, teimme lumitöitä ja ennen kaikkea lumienkeleitä. Taisimme jättää koko pihan täyteen niitä toivottamaan tätini tervetulleeksi, joka oli tulossa sinne tänään iltapäivällä... N. puolivälissä matkaa kotiinpäin on Pandan tehtaanmyymälä. Saatoimme ihan pikkuisen piipahtaa sielläkin. O:)

Minun on jo pitkään tehnyt mieli hankkia kunnollinen salilaukku. Tähän mennessä olen lähinnä sommannut repun ja toisen isokokoisen laukun välillä, kumpikaan niistä ei oikein vedä kaikkea mitä pitäisi, jos esimerkiksi pesuvälineet pyyhkeineen pitää saada mukaan. Tänään kiertelin Prisman urheilutarvikeosastoa, ja bongasin sieltä ihkupinkin David Collectionin kassin, jonka hintakin oli kohtuullinen. Tungin sinne samantein kaikki mahdolliset vermeet, sykemittarin, olkavarsikotelon, kuntosaliohjelman, ja muut sellaiset jotka lähinnä ajelehtivat pitkin pöytää ja joista joku aina unohtuu kun on salille lähdössä. Olkoot niiden säilytyspaikka nyt tuo kassi, niin ovatpahan aina mukana. Kävin myös yhdessä kampaamossa kyselemässä matkakokoisia shampoita, mutta ne mitä heillä oli tarjolla, maksoivat 15 e kpl, joka oli pikkuisen turhan suolainen hinta, joten päädyin ostamaan pienen pussukan jossa oli kolme pientä täyttöpulloa, jotka voi täyttää itse. Aina paranee! Nekin pääsevät asumaan kassiin.Perjantai on ollut pitkään perinteisesti ollut meillä tortillapäivä. Se on suoraan sanottuna ollut melkeinpä ainoa keino saada lapset syömään kasviksia ilman hirvittävää nurinaa. Plus, onpahan yksi päivä viikosta jolloin ei tarvitse miettiä "mitäs tänään syötäisiin". Niinpä joka perjantai meillä pilkotaan kupit täyteen erilaisia kasviksia ja lapset saavat itse valita mitä ottavat tortillansa täytteeksi. Mieheni löysi kaupan alehyllystä pakkauksen jossa oli kananfilee-suikaleita ja erillinen maustekastike niille (Atria Bravuuri Fajitas & Salsa) ja se oli meillä tänään kokeilussa tortillojen kanssa. Yleensä sinne paistetaan naudanjauhelihaa, joten tämä oli mukavaa vaihtelua.Minulla on joskus ollut enemmänkin alaselkäongelmia, mutta niitä ei ole pitkään aikaan ollut. Siksi vähän hämmästyin tänään, kun aamulla selässä tuntui tutunoloista vihlontaa, joka ei ole meinannut asettua koko päivänä. Iltapäivällä suuntasin salille, vihdoinkin kokeilemaan CXWORX-tuntia. Muuten meni hyvin, mutta kulmasoutubiisissä selässä tuntui ihan TOSI ilkeälle. Toki tein myöskin liikkeen väärin, kun häselsin jotain enkä kuunnellut ohjeita kunnolla alussa, mutta luultavasti se olisi silti tehnyt ilkeää selälle.Oli vähän sen laatuinen vihlonta. Pitää vähän kuulostella sitä ja toivoa että on ohimenevää. En keksi mitä olisin viime päivinä tehnyt niin, että se noin hermostui.

CXWORX oli muuten aika mojova pläjäys keskivartalolle. Heti toinen biisi otti luulot pois, ei puhettakaan että olisin saanut sen tehtyä lähellekään niinkuin piti (eli polvet ilmassa). Ohjaaja totesikin tunnin jälkeen, että "jos olit ensimmäistä kertaa, ei kannata säikähtää." x) Menen uudelleenkin, luonnollisesti.


CXWORXin jälkeen alkoi vielä Zumba, jäin siihenkin. Siellä selkä ei antanut pienintäkään vihjettä, että olisi millään lailla kipeä. Pyllyä sai hytkyttää ja tanssia can-cania, hypytkään eivät tehneet millään lailla pahaa (eivät kyllä ole ennenkään tehneet, vaikka selkäongelmia olisikin). Tunnin vetäjä on huikein Kuntomaailman zumba-vetäjistä, huudattaa Let's Zumbaa ja hänen lantionsa on pakko olla jotenkin irti muusta kehosta, niin huikealla tavalla se liikkuu. :) Hän ottaa kontaktia jokaiseen tunnin aikana ja siellä on vaikea olla hymyilemättä. Lähdin kotiin hyväntuulisena ja hyvävointisena. :)

Hyvä perjantai, kertakaikkiaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)