Sivut

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Uudenvuodenlupausten lunastuksia ja hyvää mieltä

"Lisää aerobista" -hengessä tämän viikon treenit ovat tähän mennessä olleet pelkästään aerobisia. Eilen kävin Zumbassa ja tänään BodyCombatissa. Eilinen Zumba oli kyllä paras pitkään aikaan. En ollut tuon ohjaajan tunnilla käynyt aiemmin, olen iloinen että nyt kävin. Tunnilla oli kaikki zumban elementit (= tarpeeksi keikutusta, se on parasta! :D) ja sopivasti haastetta. Osa biiseistä mentiin todella kovaa, harmitti ettei sykemittari ollut mukana.

Tänään tuntui kivasti kyljissä ja pohkeissa se pomppiminen. Niin kivasti, että pitihän sitä heti aamusta rynniä BodyCombatiin, että saisi vähän lisää samaa tunnetta aikaiseksi. Lupaavalta vaikuttaa. Varsinkin kun parina viimeisimpänä Combat-kertana olen keksinyt jotain oleellista takapotkuista ja saanut niihin lisää kummasti lisää voimaa... Minua jaksaa huvittaa se Combatin 9. kappale, jossa on kummalliset akrobatiat, ja joka välissä biisissä todetaan "now you're going to die" ja voi pojat siltä meinaa tuntua kun yrittää saada itseään pysymään tasapainossa.


Combatin jälkeen piipahdin työterveydessä poistattamassa yhden luomen hartiasta. Luomi oli koholla ja sopivasti juuri sellaisessa kohdassa, johon pumppitanko hinkkaa ärsyttävästi. Ja vaatteet. Mutta ennenkaikkea se pumppitanko. Annoin kertoa itselleni, että luomenpoisto vaatisi tikkejä ja liikuntatauon ja siihen valmistauduinkin, pikkuisen ärtyneenä ajatuksesta että sunnuntain pump & pilates ja ennenkaikkea iltasauna salilla hyvässä seurassa jäisi väliin. Tämä luomi olikin onneksi sitä laatua, joka lähti yksinkertaisella saksien nipsauksella, eikä vaatinut minkäänlaisia tikkejä. Eli pumpiin vain!

Pariin viime päivään on sisältynyt paljon kivoja pieniä juttuja, joista on tullut hyvä mieli. Mainittakoon vaikka se, että auto meni kerralla katsastuksesta läpi. \o/ Meillä on 14  vuotta vanha auto, joka yleensä on vaatinut jonkinlaista remppaa katsastuksen jäljiltä. Tälläkin kertaa olin ihan varma että korjauslista tulee ja mietin riittäisikö säästötili siihen mitenkäänpäin (viimeksi meni melkein 900 euroa) ja surffasin jo autoja pitkin nettiä miettien, millaiseen meillä olisi varaa. Mutta ei edes huomautuksia! Jipii!

Ja hyvä mieli tuli tästäkin. Kiitos Pia! :)


ps. Huomasin, että ihan varkain kävijämäärä on mennyt yli 10 000:n. Oho!

2 kommenttia:

Kommentit piristävät! :)