Sivut

torstai 10. tammikuuta 2013

Testissä suklaavanukas

Tämänhetkiset lisäravinteet, eli vanukas-jauhe ja
palautusjuomana toimivat Hera80 minttusuklaa
Fastilta tuli joku aika sitten proteiinivanukas, jota on tehnyt mieli kokeilla. Siitä on liikkunut vähän ristiriitaisia ajatuksia blogeissa ja kavereilla, olisin halunnut sitä pienemmän pussukan testiin ensin, mutta ei auttanut. Tänään kävin sen suklaaversion ostamassa.

Fastin kaikki jauheet ovat jotenkin ällöttävän vetisiä jos ne tekee veteen, palautusjuomanikin olisi todella paljon parempaa jos sen tekisi maitoon. Se kyllä menee veteen tehtynä, tämänhetkinen on sen verran hyvää muuten. Mutta mm. Superdieetin aikana ollut Whey oli loppujen lopuksi aika hirveää, sinnillä vedin pussin loppuun.

Noudatin vanukkaan teossa ohjeita, jossa oli kyllä melkoisen suuri vaihteluväli sille paljonko nestettä laitetaan. Miksiköhän en laittanut sitä maksimimäärää nestettä, jollain kummalla järkeilin sen niin että kaikkea ei tarvitse laittaa. Noh, enivei. Neste (eli maito) ja jauhe shakeriin, vähän aikaa ravistusta ja sen jälkeen litku kuppiin ja kuppi jääkaappiin.

Harmi kyllä kuulin vasta jälkeenpäin että kannattaa laittaa minimissään 3dl maitoa ja ehkä vähän enemmänkin ja pitää jääkaapissakin kauemmin kuin 5 minuuttia. Ensimmäisen testauksen lopputulos oli vähän... jauhoinen. Koostumus ei ihan ollut mieleen vaikka maku oli sinänsä ok.


Ensi kerralla puolikas annos, mutta suhteessa enemmän maitoa. Josko se siitä alkaisi maistua?

6 kommenttia:

 1. No huh, onpa herkullisen näköistä. :D

  VastaaPoista
 2. Ite oon kauan miettinyt et oisko tollanen hyvää mut nyt on tullut eri blogeista niin paljon palautetta et se on aika yökköä ni ei ehkä sitten :S

  VastaaPoista
 3. Sain vinkiksi tosiaan että tarpeeksi paljon sitä maitoa ja pikkuisen makeutusainetta, niin hyvä tulee. :)

  VastaaPoista
 4. Pitääpä joskus testata! :)
  ps.Sinulle on tunnustus blogissani (http://jennyntreenit.blogspot.fi/) :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät! :)