Sivut

perjantai 4. tammikuuta 2013

Testissä Bailamama

Taisin uudenvuoden-postauksessa mennä sanomaan että haluaisin lisätä aerobisten treenien määrää. Sen lupauksen hengessä kävin kokeilemassa Bailamama-tuntia eilen illan päätteeksi.

Bailamamassa on ihan mielenkiintoinen konsepti, siinä keskitytään erityisesti lantionpohjan lihaksiin. Niihin liittyviä harjoituksia oli pitkin tuntia ja noh.. sanotaan näin kaksi lasta kantaneena että kyllähän siitä varmasti hyötyä olisi että kävisi tuolla tunnilla useamminkin.

Harmi vain, että noin muuten ei oikein ollut mun juttu tuo Bailamama. Tunti oli helppo ja voisi jopa sanoa kevyt, kun yleensä käy pumpissa ja combatissa. Siitä puuttui tietty haasteellisuus, joka olisi saanut minut uudelleenkin tunnille.

Mutta onhan tuo tosi hyvä vaihtoehto sellaiselle joka vasta aloittelee liikuntaharrastusta. Askelsarjat ovat helppoja, tunti ei ole kovin raskas. Tunti on kyllä monipuolinen, siinä yhdistetään aerobista, lihaskuntoa, tasapainoa, liikkuvuutta ja tietysti niitä lantionpohjan lihasten harjoittelua. Suosittelen kokeilemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)