Sivut

lauantai 5. tammikuuta 2013

"Halloumi on kyllä hyvää"

...ja siitä se ajatus sitten lähti. Juttelimme tehotyttöjen (aka Jfer ja niobe) kanssa paikallisen ravintola Foodin mahtavista salaateista, menin sanomaan siinä kohtaa positiivisen mielipiteeni halloumista. Ja siinä kohtaa keksimme että eiköhän mennä porukalla lauantaina ensin Combatiin ja sitten lounaalle syömään sitä halloumisalaattia. :) Yksi henkilökohtaisista uudenvuoden lupauksistani oli enemmän aikaa ystäville, joten tämä menee myös siihen kategoriaan. Sattuneesta syystä skippasin itse Combatin ja tulin suoraan lounaalle. Mutta oi nam, kyllä se halloumi vaan oli hyvää, kaikkien mielestä. 

Heti ensimmäisenä niobe muistutti, että jokaisen kunnon bloggaajan on sitten otettava kuva annoksesta. Joten olkaa hyvä! Ei ollut muuten ihan pieni tuo annos, kuten muutkaan Foodin annokset. Suosittelen lämpimästi. :)


Se syy, miksi skippasin Combatin... minulla on ystävä, jonka kanssa olimme tosi läheisiä reilu 10 vuotta sitten, mutta joka muutti silloin Suomesta ja asiat vaan menivät niin ettei yhteyttä juuri pidetty, eikä myöskään nähty kun toinen ei käynyt Suomessa käytännössä ollenkaan. Hän tuli jouluna Suomeen lomalle ja eilen sitten vihdoin, puoliksi ex temporena sovimme tapaamisen Harry'siin illalla. Tiedättekö sen tunteen, kun näkee toisen todella pitkästä aikaa ja juttu jatkuu siitä mihin jäätiin? Niin siinä kävi. Kuunneltuaan vuodatustani nykyisestä hektisestä elämäntilanteestani ystäväni kysyi koska oikein viimeksi olen ollut ulkona (pikkujouluissa) ja päätti että nyt kun kerran ulos lähtenyt, nyt mennään. Ja niin yksi minttukaakao jonka suunnittelin juovani vaihtui useammaksi drinkiksi kun kaikki mahdollinen 10 vuoden aikana tapahtunut piti käydä läpi ja ruotia, halailla ja ihmetellä miten ihanaa oli nähdä pitkästä aikaa. Loppujen lopuksi tulin kotiin taksilla kolmen aikaan yöllä, läpikotaisin rentoutuneena ja niin onnellisena ihanasta illasta. :)

6 kommenttia:

 1. Oih. Mä oon vähän kade, etten pääse teidän kans yhdessä treenaamaan ja lounaille. :) Ihanalta kuulostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestetään yhteistreenit ja syömiset sitten kun taas olet täälläpäin maailmaa. :)

   Poista
 2. Välillä on hyvä oikeasti ottaa vaan rennosti, varsinkin kun näkee jotain ystävää pitkästä aikaa :)

  Ite oon syönyt halloumsalaattia vain itseni tekemänä mut varmaan ravintolassa se olis sit super hyvää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasapaino kaiken suhteen on parasta, sitä opetellessa. ;) Vanhat ystävät menevät aina treenin edelle, koska treenata ehtii seitsemänä päivänä viikossa mutta vanhoja ystäviä ei näe niin usein.

   Poista
 3. Yep. Kyllä on to-die-for. Nam! Ja kiitos ihanille seuralaisille <3

  VastaaPoista

Kommentit piristävät! :)