Sivut

maanantai 10. joulukuuta 2012

Tunnustus (ja ehkä pieni järkytys)

Liikuntakärpäsen puraisu -blogin Pia antoi mukavan tunnustuksen. :)"Marnie kertoo sen oman hyvän olon "metsästämisestä" ja painonpudotuksestaan. Marnie liikkuu monipuolisesti  kuntosalin- ja ryhmäliikuntojen puolella. 
Pidän Marnien tavasta kirjoittaa ja pystyn hyvin samaistumaan hänen liikuntafiiliksiinsä :) Tykkään myös Marnien pohdiskelevista kirjoituksista, niitä on tosi mielenkiintoista lukea :)! Kissat on aina plussaa ;)"

Kiitos kauniista sanoistasi! :) Tämä tunnustus kuuluisi jakaa eteenpäin, mutta tein sen jo jokin aika sitten. Voisin sen antaa vaikka yhteisesti kaikille jotka jaksavat päivästä toiseen inspiroitua liikkumisesta, hyvästä olosta ja vielä kirjoittavat sen vielä blogiinkin. :)

Tämä päivä oli TODELLA väsynyt päivä, tuntui etten herännyt koko päivänä. Väsyttävän työpäivän jälkeen piti vielä lähteä valmentamaan tulevia vanhempia ja mietin oikeasti miten pystyn puhumaan sekoamatta sanoissani. Mutta jännä kyllä miten asia, josta oikeasti pitää ja osaa, se tuo energiaa. Loppujen lopuksi vedin valmennuksen hyvällä energialla ja pahemmitta ajatuskatkoitta, enkä ollut niin kuolemanväsynyt enää loppupäivästä. Nyt jäljellä on sellainen terveellinen väsymys joka toivottavasti tainnuttaa minut unten maille ihan kohta.

Ja se järkytys? Noh, jouduin tuon valmennuksen tiimoilta käymään hakemassa avaimen tuntemattomalta ihmiseltä, joka suurinpiirtein ensitöikseen kysäisi mahdanko olla raskaana. (Argh!) Sanoin että en sentään ja rouva perusteli että jos olisin ollut, en olisi saanut rasittaa itseäni portaissa. (WHAT?!) Huoh x 2. 

Ja ei. En oikeasti ole. Enkä aio ollakaan, kyllä nuo kaksi ovat enemmän kuin tarpeeksi. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)