Sivut

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Talven taikaa

Pakkasten vähän hellitettyä, meilläkin saatiin koko perhe ulos pulkkamäkitarkoituksessa. Oikeastaan kyllä enemmän rattikelkka-tarkoituksessa, kun sellainen löytyi joulupaketista. Onneksi melkein takapihalla on mainio pulkkamäki! Äitikin pääsi kokeilemaan niin pulkkaa kuin rattikelkkaakin, molempien lasten kanssa. Vauhti oli huimaa, nauratti ja hirvitti yhtä aikaa, ja kaikki olimme laskujen jälkeen hyväntuulisia ja yltä päältä lumessa.Pulkkamäen jläkeen käytettiin hetkinen lumilinnan tekoon etupihalle. Tai ainakin nyt perustojen tekoon. Lunta ei ihan ollut tarpeeksi seiniin. Joulukuusen tyvestä katkaistut oksat pääsivät koristamaan linnan tulevia seiniä. Siitä tulee hieno, sitten kun se on joskus valmis (Ja ei, siitä ei tehdä luolaa ja muutenkin siitä tulee sellainen ettei se sorru. Pikkupojan kuolema juuri ennen joulua kouraisi syvältä.)

Illalla nautiskelin BodyPumpista. Alan tykätä tuosta ohjelmasta, vaikkakin tuntuu että se on helpompi kuin edellinen ohjelma oli. Mikä tarkoittanee sitä, että aika lisätä painoja? ;) Salilla oli nähtävissä uudenvuoden lupauksia, tunti oli tupattu täyteen ihmisillä jotka eivät tavallisesti käy sunnuntai-pumpissa. Huoh, kuinkakohan pitkälle alkuvuoteen salit taas pullistelevat. Tämä tarkoitti myöskin sitä, että siinä vaiheessa kun itse keräsin tavaroita, minulle oli jäänyt vaihtoehdoiksi joko 1,5 kg tai 5 kg käsipainot, eikä kumpikaan vaihtoehto houkutellut. Onneksi satuin saamaan sellaiset levypainot joita pystyi pitämään käsissäkin, sekä kokoa 5 kg että 2,5 kg, se pelasti jo paljon. Ojentajissa sain vielä apua naapurista ja sieltä 4 kg käsipainon lainaan. Tuossa uudessa ohjelmassa on se mielenkiintoisuus, että jos teet hauiksen välillä tangolla ja välillä käsipainoilla, saa erilaisen treenin, joka tuo tietysti vaihtelua. Myös askelkyykyissä on mahdollista käyttää tankoa niskan takana jolloin treeni kohdistuu enemmän pakaroihin, tai sitten levypainoa jolloin treeni kohdistuu enemmän etureisiin. Tästäkin tulee hyvää vaihtelua. :)

Kohta käyn tekemässä itselleni ihanan, lämpimän minttukaakaon ja fiilistelen, ettei huomenna tarvitse mennä töihin. Heti kun lapsoset nukahtavat... 

2 kommenttia:

  1. Ite pelkään just, et pumpissa tulee hullun täyttä näistä kesäksi kuntoon-tyyppien takia >:( Ei riitä painot kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen pitää vaan varautua ja menee tarpeeksi ajoissa paikalle että ehtii saada tarvittavat välineet. :) Näin itse ainakin ajattelin tehdä pahimman ryysiksen aikana. :)

      Poista

Kommentit piristävät! :)