Sivut

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Motivaatio hukassa

Tympäisee ihan huolella. Melkein kuukauden olen kirjannut kaiken syömiseni ylös Kalorilaskuriin, päivittäiset kalorit ovat vaihdelleet siinä 1500-1700 tienoilla, ehkä pikkuisen enemmän jos päivässä on ollut treeniä (ja ne kalorit tulevat lähinnä palautusjuomasta tai mahdollisesta proteiinipatukasta ennen treeniä). Sokeri ja valkoinen jauho on ollut käytännössä kokonaan pois ja ruokailu on koostunut puhtaista raaka-aineista, kasviksista ja hyvistä hiilihydraateista. Liikkuminen on ollut ohjeenmukaista n 4-5h viikossa. Toki tässä on ollut pikkujoulua ja muutama sellainen päivä jolloin syöminen ei ole ollut niin säännöllistä kuin voisi olla, mutta pääsääntöisesti olen ollut tosi tyytyväinen siihen miten olen jaksanut noudattaa ohjeita ja miten hyvin olen saanut tunnesyömisen pidettyä kurissa.

Ja tulos? +2 kiloa.

Juuri tällä hetkellä olo on että aivanv*nsama, olkoot. Pysyn tämänkokoisena kun ei kerta mikään auta. Kaverit lohduttivat että ei pitäisi katsoa sitä vaakaa vaan peiliä ja mittanauhaa. Mittanauha ei ole yhtään sen armeliaampi, se näytti samoja lukemia kuin joskus syyskuussa. En odotakaan että paino laskisi nopeasti, mutta ei sen tällä tekemisellä nyt pitäisi hyvänenaika noustakaan! Sekään ei juuri lohduta että salitreenissä huomaa kehitystä tulleen, mitä iloa on upeasta hauiksesta jos se on kaiken rasvan alla?Stressitekijä mietityttää, koska sitä tällä hetkellä on melko paljon. Käsittääkseni se voi vaikuttaa siihen että kroppa pistää kaikin keinoin hanttiin kaikkia laihdutusyrityksiä. Loppuvuosi on töissä aina kiireinen ja tälläkin hetkellä näyttää siltä että suunnittelemani pitkän viikonlopun sijaan teen töitä kotona huomisen kansallisen vapaapäivän ja perjantaina olen normaalisti töissä ja luultavasti pitkään että saan varmasti deadlinen tehtyä.


HUOH.

5 kommenttia:

 1. Kortisoli <3 Itse kerään ylimääräistä ihan uusiin paikkoihin (ja just sinne, minne stressin myötä sitä ylimääräistä "kuuluukin" kertyä) nyt kun olen pelkkä stressimykkyrä. Ikävätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortisoli >:/ Onhan silläkin tehtävänsä elimistössä juu, mutta pakkoko sitä on kiusata ihmisiä jotka parhaansa yrittää. ;P

   Poista
 2. Voi harmi, että tulee tuollainen tulos vaikka olet liikkunut ja syönyt oikein :( Uskon kuitenkin (vaikkei se varmasti nyt lohdutakkaan), että se on näitä laihdutuksen takapakkeja ja et kyllä se kroppa vielä pistää vastaa et kohta lähtee sen +2 kilon lisäksi muutakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mulla on sulle tunnustus mun blogissa :) http://liikuntakarpasenpuraisu.blogspot.fi/2012/12/i-love-your-blog-tunnustus.html

   Poista
  2. Kiitos tunnustuksesta! <3

   KG-lehti antoi taas ajattelemisen aihetta tämänkin tuskailun kanssa ja valotti ehkä vähän syitä miksi näin, joten katsotaan, katsotaan... bloggaan aiheesta ehkä vähän myöhemmin lisää. Onneksi ensi viikolla on myös pt:n tapaaminen, jospa sieltä tulisi uutta tsemppiä.

   Poista

Kommentit piristävät! :)