Sivut

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Olipa hirween, hirwweeeen hyvä viikonloppu!

Töistä on päässyt kertymään ylitöitä sen verran, että alkoi olla jo pieniä paineita pitää niitä pois. Tällä viikolla olin pois kotoa töiden merkeissä kolme yötä ja kotona huomasi miten lapsilla oli jo ikävä, ei ollut vaikea miettiä jäisikö perjantaina kotiin saldovapaille ja pitää lapset tiiviisti kainalossa. :) Hengailtiin yöpaidoissa puolille päivin, syötiin hyvää ruokaa ja katseltiin lastenohjelmia, mikä sen parempaa?

Sen verran piti suunnata salille, että sai otettua kiinni menetettyjä treenejä viikolta. Tiistaina kävin siellä Combatissa Vaasassa, mutta keskiviikko-ilta meni työkavereiden kanssa seurusteluun ja punaviinin ääressä maailmanparannukseen vielä illalla. Tuli parempi maailma, oikeasti tuli. Torstaina matkustettiin illalla kotiin, olin niin puhki ettei puhettakaan mistään treeneistä. Perjantaina siis pumpiin. Sali oli aivan täyteen ammuttu, ilmeisesti perjantai klo 16.30 on useammankin mielestä paras aika treenata. Yhtään ainutta tankoa ei ollut telineissä kun tunti alkoi, ja koska itse hain välineitä hölmössä järjestyksessä, jäin ilman ykkösiä. Muutamaan biisiin lainasin vieruskavereilta, mutta osassa oli sitten vaan pakko tehdä Päätöksiä ja pärjätä ilman ykkösiä. Perjantain pumpin tähtihetki oli se, kun huomasin hikipisaran valuvan pitkin selkää. Sitä ei ole usein koskaan tapahtunut! Mulla ehkä kuitenkin on aineenvaihdunta?!

Tämän hetkiset pumpin painot:
Lämmittely 5 kg/pääty
Kyykky 11 kg/pääty
Rinta 6 kg/pääty (kohta vois lisätä)
Selkä 7,5 kg/pääty (tähän tuli ex-tempore 1,5 kg lisää päätyä kohden ja kappas, hyvin meni!)
Ojentaja 5 kg/pääty
Hauis 4,5 kg/pääty (se puolen kilon lisäys per pää tuntuu utopistiselta...)
Askelkyykyt 6 kg/pääty
Olkapäät 3 kg käsipainot ja tangossa 3,5 kg/pääty

Satuin penkaisemaan vanhaa blogia ja löysin sieltä pump-painot vuodelta 2006, ohjelman ollessa 58. Liikuttavaa. :)
Lämmittely: 2½ kg per pääty
Kyykyt: 6 kg per pääty
Rinta: 3½ kg per pääty
Selkä: 3½ kg per pääty
Ojentajat: 2½ kg per pääty
Hauis: 2½ kg per pääty
Askelkyykyissä ei painoja
Olat: 1½ kg käsipainot


On sitä sentään aika paljon pidemmälle tultu. :) Tuossa kohtaa olin pumpannut vajaan vuoden.
Lauantaina oli luvassa luksusta. Pitkään ja hartaasti suunniteltu ajanvietto nioben, Jferin ja Marin kanssa, jossa ehdittiin muuttaa mieltä noin miljoonaan kertaan aktiviteeteista ja ruokailusta, ennen varsinaista toteutusta. Ainoa, joka ei tainnut muuttua alkuperäiseen suunnitelmaan oli uiminen. :) Kaivoimme kävelysauvat naftaliinista ja suuntasimme yhden geokätkön (nro 50 minulle!) kautta Laajavuoren lenkkipoluille. Luulot otettiin pois heti alkuun, se mäki hyppyrimäen juurelle on aika tappava ja oli pakko myöntää ettei kunto kestänyt per yhtään sitä. Puolivälissä pieni lepuutus ja taas mentiin ylös vaan, onneksi oli ne sauvat... Laajavuoren huipulla palkitsivat näkymät. Joille kuva ei juuri tee oikeutta.

Laskeutuminen pienten (tai vähän isompienkin, hups) mutkien kautta olikin sitten vain mukavaa. Tahti oli reipas mutta sopiva ja fiilis aivan loistava. Aikaa meni rapiat tunti ja kilometreja kertyi melkein kuusi. Sen lisäksi huomasin hikoilleeni kahdesta pariasta läpi, kun kylpylään asti pääsin. Marnie 2 - aineenvaihdunta 0! Jos joku ihmettelee tätä hikisyys-intoiluani, vielä keväällä hien vuodattaminen oli äärimmäisen harvinaista, kiitos huonosti toimivan kilpirauhasen. Nyt kun siihen on saatu lääkitys ja tehty vähän muitakin temppuja, johan on alkanut hiki virrata. Joskus huonommin, joskus paremmin. Jokainen hikipisara on plussaa!

Lenkin jälkeen siis kylpylään. Laajavuoren kylpylä oli harmillisen täynnä, mutta kyllä sieltä porealtaista sen verran tilaa löytyi, että lojumaan pääsi. Neljästä osallistujasta kolme oli äitejä, joten meistä oli ihan luksusta pelkästään se, ettei ketään tarvinnut vahtia, eikä tarvinnut vilkaistakaan lastenaltaaseen päin. Saunassakin sai istahtaa vähän kauemmin kuin minuutin. Kylpylästä suunnattiin kiinalaista syömään, jokainen veti ihan kunnioitettavan ähkyn puffetista. :D

Ihanan rentouttava iltapäivä/ilta, liikuntaa, rentoutumista ja hyvää ruokaa juuri sopivassa suhteessa, ja erinomaisen hyvässä seurassa. Kiitos osallisille, uudestaan! <3

Sunnuntai-aamuna meillä nukuttiin pitkään, koristeltiin isänpäiväkakku ja syötiin aamupalaksi täytekakkua (joo, tosi fiksua, mutta kerrankos sitä). Jalat tuntuivat vähän tukkoisilta perjantain pumpin ja eilisen vuorikiipeilyn jäljiltä, mutta pumpiin suuntasin kuitenkin. Ja onneksi meninkin, kyllä se vaan joka kerta palkitsee. Pilateksessa sitten tuntuikin joissain liikkeissä reisissä niin, etten tahtonyt pystyä tekemään. Ehkä huomenna ei kannata urheilla combatiin  vaan antaa jaloille hetken rauhan. :) Huomenna käyn vihdoin kuuntelemassa, mitä pt oli mieltä ruokapäiväkirjastani ja millaista ruokavaliota minulle suosittelee. Juuri nyt olen taas niin syvällä siinä ärsytyksessä omaa ulkomuotoani kohtaan, että motivaatio hoikistumiselle on suhteellisen korkealla. Huoh.

Mutta silti! Hirween hyvä viikonloppu! Ja viikon treenimäärät kipusivat neljään treenipäivään, yhteensä n. viiteen tuntiin.

1 kommentti:

Kommentit piristävät! :)