Sivut

maanantai 19. marraskuuta 2012

Kun lapset ovat poissa, äiti on salilla

Lapset pakkasivat aamulla tärkeimmät lelut reppuun ja lähtivät isovanhempien kanssa kylpylään. Minulle avautui harvinainen mahdollisuus käydä salilla ihan rauhassa, kelloon katsomatta. Perheen, työn ja treenin yhdistäminen on aina vähän sellaista kelloon vilkuilua, kun ei haluaisi olla yhtään kauempaa pois lasten luota kuin on pakko, mutta haluaa kuitenkin ottaa aikaa omalle hyvinvoinnilleen.

Eilen menin poikkeuksellisesti Pumpin sijasta Combatiin, joten tänään oli vuorostaan sitten salipäivä. Olin ajatellut että menen testaamaan Functional trainingin, mutta en ehtinyt siihen. Seuraava suunnitelma oli, että käyn ensin vähän salilla, sen jälkeen Sh'bamissa mutta en ehtinyt oikein siihenkään, joten päätin tehdä saliohjelman kunnolla ja ajan kanssa.

Väsytti, koko päivä oli mennyt tiukassa työstössä työkavereiden kanssa, ei oikeastaan olisi edes huvittanut, mutta tilaisuus oli liian hyvä ohitettavaksi. Semisti ärsytti myöskin melko täysi kuntosali. Mutta kun vauhtiin pääsi, unohtui väsymys ja ärsytys. Nautin niiiiin kovasti siitä että saan liikkeet tuntumaan kunnolla ja oikeissa lihaksissa. Ja tietysti siitä että taas sai ottaa vähän isompia painoja kuin edellisellä kerralla. :)

(Weheartit)
Ennen salille suuntaamista maleksimme hetken työkaverin kanssa keskikaupungilla, mm. karkkikaupassa tuli käytyä. Teki NIIN hirveästi mieli ottaa itsellekin pussi ja kauha ja mättää menemään. Kun olisi lapsivapaa ilta tiedossa ja kaikkea. Mutta ei, pysyin tiukkana. Ostin evääksi täytetyn Reissumiehen (Loistavia! Mutta ristus niissä onkin paljon kaloreita, huomasin vasta nyt kun merkkailen syömisiäni kalorilaskuriin.) ja söin sen ennen treeniä. Koska tunnen itseni ja tiesin että ne suklaanamit jäisivät kaivelemaan, ostin kotiin proteiinipatukan, paloittelin sen ja söin palaset nautiskellen hienolta lautaselta samalla kun katselin hömppää telkkarista. Kätevää itsensähuijausta, eikö?


Nyt voi hetken keskittyä katsomaan hömppäsarjoja telkkarista, kun ei tarvitse valvoa lasten iltarallia. Tässähän saattaa vaikka rentoutua?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)