Sivut

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

BodyCombatia vieraissa

Ehkä vielä vuosi sitten olisin työmatkallakin viettänyt iltani luuhaten jossain kaupungilla tai vaihtoehtoisesti maaten hotellihuoneessa. Nykyisin taitaisin tulla hulluksi ja hyppiä pitkin hotellihuoneen seiniä. Onneksi on se vierailijakortti jolla pääsee salille. :)

Tälläkin kertaa suuntasin Vaasassa Lady Linelle, tällä kertaa Combatiin. Hyvin onnistui Combat täällä pohojammaallakin, noissa lisenssitunneissa on se hyvä puoli että ne eivät petä koskaan. Tietää mitä saa, kun tunnille astelee. Ehdottoman parhautta olivat ne salin discovalot, joilla ohjaaja vielä pelasi niin että joka biisiin oli vähän erilainen valaistus. Totesin välittömästi tunnin jälkeen fb:n puolella että nyt on saatava meillekin discopallot ja välkkyvalot!

Combatissa oli hyvä fiilis ja tyytyväisenä huomasin että jaksan nykyisin sen tunnin aina vaan paremmin ja paremmin. Ei se nyt kevyttä ole, mutta kuolokaan ei ole korjaamassa ja tunnin jälkeen olo on loistava. Tänäänkin teki vähän mieli salille, mutta iltapäivällä ja illalla oli kaikenlaista ohjelmaa ja en ehtinyt. Kotona sitten.

Huomenna vielä työpäivä ja sen jälkeen junalla takaisin kotiin. Lapsia on ikävä. Ei silti pidä unohtaa yhtä työmatkailun parhaista puolista. Hotelliaamiaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)