Sivut

tiistai 16. lokakuuta 2012

Vaikuttaisi edistymiseltä!

Hyppäsin tänään työpäivän jälkeen junaan ja köröttelin Vaasaan. Sananmukaisesti köröttelin. Tiedättehän ne pääkaupunkiseudun lähijunaliikenteessä olevat junamallit? Voin kertoa, että sellaisella on oikeasti aika tuskaista matkustaa kolme tuntia, varsinkin jos se on aivan tupaten täysi... viimeiselle tunnille pääsin onneksi vanhanmalliseen junaan, jossa oli pehmeä penkki ja vähän omaa rauhaakin.
 
Hotellissa onneksi odotti iiiiso pehmoinen sänky jonka uumeniin aion sukeltaa aivan kohta. Hotellihuoneen seinällä on kokovartalopeili, johon vilkaisu sai hetkeksi kulmakarvat nousemaan. Jotain on kai tapahtunut? (Pahoittelen huonoa laatua jälkimmäisessä. Valo ei ihan riittänyt, mutta ehkä siitä jotain selvää saa?

 

Ensimmäinen kuva on otettu työpaikan pukuhuoneessa 20.8. Toinen tänään hotellihuoneessa. Vaaka näyttää miinusta reilu viisi kiloa. Ehkä sen näkee?

Jennille kiitos, kun muistutti että Kuntomaailman asiakkaana minun on mahdollista saada K-saliketjun vieraspassi. Käväisin eilen hakemassa itselleni sellaisen ja tämän Vaasan reissun aikana on tarkoitus käydä sitä hyödyntämässä. Vaasan Ladyline näytti olevan osa K-saliketjua ja tässä kohtuullisen lähelläkin, joten sinne varmaankin huomenna suuntaan.

Nyt sinne jättisänkyyn ja aamulla hotellin aamiaiselle. Öitä. :)

5 kommenttia:

 1. No vitsi, kyllä näkee! Mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Selkeästi tapahtunut muutosta :) Musta ei hoikenna niin paljoa ;) Hyvä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei se musta ihan niin isoa optista illuusiota tee. :) Kiitos kommentista!

   Poista
  2. Ole hyvä ;-) jatka vain samaan malliin!

   Poista

Kommentit piristävät! :)