Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2012

Salilla!

Olipa nautinnollista käydä salilla tekemässä jotain muuta ohjelmaa kuin Superdieetin EFBW-treenejä. Tajusin vasta nyt, tuota ensimmäistä lausetta kirjoittaessani, että tässä on ihan tosissaan mennyt noin kuukausi siitä kun viimeksi olen salin puolella käynyt. BodyPump on mennyt lihaskuntotreenistä viime aikoina.

Uudessa ohjelmassa treenataan koko kroppa kerralla pudotussarjoilla. Vähän jouduin hakemaan sopivia painoja, mutta kaiken kaikkiaan erittäin tehokas ohjelma. Tuntui että tärisi koko akka kun hoipertelin salilta kotiinpäin. :)

Ready, set, gym.
Painoja sain pistettyä mielestäni aika mukavasti, alasvedossa eteen ja ojentajissa minulla oli heti alkuun liian vähän painoja, onneksi sen ehti korjata ja lisätä seuraaviin sarjoihin reilummin. Smith on aika tappava, en meinaa tulla sinuiksi sen telineen kanssa sitten millään.
Treeni oli ihan loistava! Tuli kauhea hinku päästä uudelleen salille. :)

Lapsoset lähtivät iltapäivällä viettämään laatuaikaa äitini luokse, meillä oli liput stand upia katsomaan Seisomapaikkaan. Ensimmäisenä esiintyneestä JP Kankaasta en pitänyt yhtään, onneksi Niko Kivelä pelasti ja illalle tuli toinenkin vatsalihastreeni naurun muodossa. Huomenna on luvassa pitkään nukkumista kun lapset eivät ole herättämässä puoli kahdeksalta, ja joko BodyCombatia tai BodyPumpia. En ole vielä päättänyt kumpaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)