Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2012

Lady Linellä vieraissa

Työreissu ei alkanut ihan parhaissa merkeissä. Keskiviikko-aamuna konetta töissä aukoessani, se ei sitten suostunutkaan aukeamaan. Epätoivoinen puhelu it-tukeen, ehkä saadaan kuntoon loppuviikosta, ehkä ei. No ei saatu, olin ilman konetta koko loppuviikon. Onneksi oli edes tabletti mukana että pääsi nettiin sen verran että viihdykettä sai iltaisin.

Ei se reissu nyt ihan täysin pelkkää työtä ja hotellielämää ollut. Vuosien varrella olen ystävystynyt Vaasalaisten kollegojen kanssa, käyn siellä tosi mielelläni senkin vuoksi että näen ihania ystäviäni. Torstai-illan vietin työkaverin luona hyvän ruoan, punaviinin ja mielenkiintoisen keskustelun puitteissa, josta huomasin vasta jälkeenpäin että tällaista pitäisi harrastaa useamminkin. Siitä sai hyvää energiaa ja mieli oli rentoutunut kun yhden aikaan yöllä kömmin nukkumaan, vaikka aamulla oli aikainen herätys. Taisin raahata hänet vielä kätköllekin... reissun saldo oli yksi kätkö Jyväskylän rautatieasemalta ja kaksi Vaasan keskustan liepeiltä.

Mutta pitihän sitä vieraissakin käydä, kun oli ihan korttikin sitä varten. Siis salilla. Alunperin ajattelin, ja itseasiassa vastaanottotiskilläkin sanoin että menisin ihan vaan kuntosalille. Viime hetkellä muutin mieleni ja meninkin. sopivasti alkaneeseen Body-jumppaan. Kuntomaailman termein se on ehkä lähinnä kiinteytys-tuntia vastaava tunti. Alkutunnista tuntui että koska tämä lähtee oikein liikkeelle, parikymmentä minuuttia oli ehtinyt kulua ja minusta tuntui ettei minulla oikein ole edes hiki. Tilanne korjaantui vähän kun päästiin varsinaisen lihaskunnon pariin. Kyykyt kuminauhoilla (pienin vaikuttein BodyPumpista, samanlaisia hyppyjä kuin askelkyykky-biisissä) olivat ihan tehokkaita. Samoin vatsa-treeni oli ihan tehokas ja tuntui seuraavana päivänäkin. Mutta silti oli vähän sellainen olo, että aikamoista hipsuttelua oli tuo tunti, kunnon hikeä ei saanut päälle. Huomasin vasta jälkeenpäin että jos olisin malttanut odottaa vartin, siellä olisi alkanut BodyAttack -tunti, joka olisi varmasti ollut kokeilemisen arvoinen. Omalla salillani sitä ei LesMillsin tuntia ole, joten siinäkin mielessä olisi ollut mielenkiintoinen. Mutta enpähän ennen ole ollut jumpassa joka ohjataan sekä suomeksi, että ruotsiksi. Ja ehdottoman hyvä oli käyttää työmatkan iltapäiviä tähän, viikkotason treenitavoite on kuitenkin asetettu ja olemassa, eikä työmatka ole syy niistä livistää.

Kiertelin vähän salia ympäri tunnin jälkeen, ja olihan se oikeastaan ihan hyvä että valitsin sen jumpan enkä salia. Lady Linen salivermeet olivat sen verran erilaiset kuin omalla salillani etten varmaankaan olisi osannut niitä käyttää. Sieltä löytyi minun silmiini vähän erikoisiakin vehkeitä, mm. Vibra trim. Hymähtelin sen kuvaukselle jossa kerrotaan, että se sopii erityisesti henkilöille jotka haluavat treenata, mutta joilla ei ole aikaa... Ehkä sillekin on oma käyttäjäryhmänsä? Olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia niistä! 

Se vähän harmitti, että houkuttelevan oloiset hierontatuolit olivat jatkuvasti varattuina. x)

Nyt olen taas kotona ja huomenna menen - vihdoin ja viimein - kokeilemaan uuden saliohjelmani alusta loppuun kokonaan. Ja illalla stand uppia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)