Sivut

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Hyvä viikko

Näkymä kotiovelta 1.10. Yritän muistaa ottaa
kuvan joka kuukausi samaan aikaan samasta
kohdasta, jotta siitä saisi sarjan vuoden kuluessa.
Lyhyesti todettuna: hyvä viikko. Vain kolme päivää töitä ja siitäkin kaksi päivää erittäin mielenkiintoista työstöä kollegan kanssa, kaksi päivää vapaalla kotona lasten kanssa ja rauhaisa viikonloppu. Kävimme laittamassa puutarhapalstankin pakettiin talveksi. Porkkanoiden ja perunoiden kaivelu savilällyvellistä oli vähintäänkin mielenkiintoista, mutta nyt on kumpiakin. Ja niitä luultavasti lähiaikoina meillä runsaasti myös syödään. Nam. :)

Tällä viikolla ehdin kolmesti BodyPumpiin, kerran Sh'bamiin ja kerran pilatekseen. Keskiviikon pumpin jälkeen Jfer houkutteli jäämään vielä Sh'bamiin, ja pitihän se kokeilla. Yllättävän hyvin sen jaksoi, se kun kestää vain sen 45 min. Jossain kohtaa kyllä tuntui siltä että jalka ei enää meinaa nousta... Mutta wau mikä fiilis oli sen jälkeen!

Tällä hetkellä ainoa vakkaritunti viikossa on sunnuntain BodyPump&pilates -kombo, muut tulevat vähän fiiliksen mukaan. Pitäisi löytää parempi rytmi tuohon, että pystyisi muutenkin paremmin suunnittelemaan elämäänsä. PT:n kanssa puhuttiin että viikkoon pitäisi mahduttaa kaksi lihaskuntotreeniä ja kaksi aerobista. Ja mielellään sitä kehonhuoltoakin. Perheen aikataulut menevät siinä määrin vähän pöljästi, että maanantaina mahdollisuudet päästä salille ovat melko huonot ja tiistaina se ei onnistu ollenkaan. Keskiviikkona on vasta viikon ensimmäinen oikea mahdollisuus päästä johonkin. Pystyisin ehkä puristamaan Combatin maanantaille töiden jälkeen, mutta juuri tällä hetkellä, tällä sunnuntai-illan puristuksesta raukeana vähän mietityttää jaksaisinko sen. Päätin päättää sen aamulla fiiliksen mukaan...

BodyPump 83 on osoittautunut todella tehokkaaksi. Kyykkybiisin jälkeen kun kyykistyy laskemaan painot maahan, ei ole ihan varma pääseekö enää ylös. :D Tunnin jälkeen tuntuu siltä kuin joku olisi vaihtanut lihasten tilalle hyytelöä. Ja ah, minä nautin siitä. <3 Pilates-tunnille jääminen meinasi tuntua ylivoimaiselta tänään, mutta olin taas iloinen että jäin. Kesällä meni jokunen viikko etten päässyt sunnuntai-pilatekseen ollenkaan ja sen alkoi kummasti huomata miten alkoi vähän krempata sieltä ja täältä.

Hei te lukijat joilla on kokopäiväinen työ ja perhe. Miten te raivaatte aikaa treeneille? Näkemykset ja ajatukset ovat tervetulleita!

4 kommenttia:

 1. Usein ihmettelen, että miten jotkut töissäkäyvät ja perheelliset oikein ehtivätkään kaikkeen.
  Minulla ei meinaa nytkään aika riittää kaikkeen mitä haluan, vaikka koulupäiväni ovat normaalityöpäivää lyhyempiä, eikä minulla ole edes lapsia, joista huolehtimiseen menisi kaikki aika.
  Sosiaalisen elämän puolella onkin ollut aika hiljaista viimeaikoina. Paitsi nyt kun pidin lepoviikkoa, niin pitkästä aikaa ehti tavata muitakin ihmisiä.
  Tsemppiä ja hatunnosto sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen huomasi lasten saannin jälkeen, että oli pakko opetella tehokkaaksi ja suunnitella omat menonsa tarkemmin että pystyi tekemään edes jotain. Mutta se mitä sitten ei käytännössä ole ollenkaan, on sosiaalista elämää. Paitsi no tietysti töissä. Ja salilla näkee kavereita. Mutta silti, se on se perhe, liikunta ja työ. Kaikkea ei ilmeisesti voi saada, huoh.
   Kiitos sinulle kivasta viestistä ja tsempeistä! :)

   Poista
 2. Treeniaika on melkein poikkeuksetta pois perheen yhteisestä ajasta, mutta hoitaa äiteen mielenterveyttä sen verran, että uhraus kannattaa. :/ Teen kolmivuorotyötä, joten nyt kun on oma saliohjelma yritän hyödyntää sitä esim. ennen iltavuoroa / ennen yövuoroa käymällä salilla silloin kun muu perhe on töissä/koulussa.

  Viime talven/kevään menin yhdistelmällä kokopäivätyö + työn ohessa opiskelu + perhe + liikunta ja pystyin siihen silti, jotenkuten. Onneksi nyt on vähän helpompaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokun sehän just se, että äidillä hajoaa pää jos ei mihinkään liikkumaan pääse, ja silloin ei ole kellään kivaa. Kyllä se satsaus kannattaa, vaikka joutuu sumplimaan, säätämään ja perheen yhteisestä ajasta se tosiaan on pois.

   Poista

Kommentit piristävät! :)