Sivut

lauantai 8. syyskuuta 2012

Sh'Bam! Ja tunnustuksia.

Jipii! Kuntomaailmaan on saatu myös Les Millsin Sh'bam. Kurjan olon keskellä tuntui sopivalta aloittaa perjantain viikonloppu kokeilemalla tätä tanssillista tuntia. Omat odotukseni olivat varsin suuret tätä tuntia kohtaan. Enkä pettynyt. :)


En ole ihan varma monesko Sh'bam siellä vedettiin, mutta väittäisin että se ei ollut tuo 9. Ehkä se oli miksaus? Oli tarkoitus kysyä tätä ohjaajalta, mutta unohdin siinä tunnin lopussa. LesMillsin ohjelmanvaihtoviikot ovat nurkan takana muutenkin, kohta vaihtuu taas ohjelma vähän jokaisella vakitunnillani.

Monesti olen tainnutkin sanoa, että tanssilliset tunnit ovat omiaan minulle, nautin ihan hirveästi naisellisesta heilumisesta ja musiikkiin eläytymisestä. Monet jättävät tanssilliset tunnit väliin siksi koska ajattelevat näyttävänsä jotenkin hölmöiltä, mutta oikeasti ei pitäisi ollenkaan miettiä miltä itse näyttää vaan nauttia siitä miltä tuntuu. Tuollakin tunnilla osa oli selkeästi tanssinut ennenkin ja osa oli jäykempää, mutta yhtäkaikki kaikki tekivät oman tasonsa mukaan. Kaikilla tuntui olevan kivaa ja hiki virtasi. Tunnin kesto oli vain 45 minuuttia, joten alusta asti pystyy vetämään melkolailla täysillä, kun ei tarvitse säästellä voimia pidempään treeniin. Tunnilla oli vaikutteita salsasta, discosta, jazzista ja streetistä. Jossain kohtaa tuntui että tällaista koreografiaa voisi katsella jossain Broadway-musikaalissa. Pääsääntöisesti koreografiat olivat tosi helppoja, toki olen ollut vastaavilla tunneilla aika paljon aikaisemminkin, monet askelkuviot olivat jo valmiiksi tuttuja. Jossain kohtaa meinasin olla jalkojeni kanssa solmussa, mutta äkkiä sitä pääsi taas kärryille.

Fiilis oli hyvä tunnin jälkeen. Mietinkin siinä, että juuri tällaista liikunnan pitääkin olla. Sellaista, että siitä nauttii, että tuntuu hyvältä tehdä sitä ja olo on hyvä jälkeenkinpäin. Toki kaikkiin treeneihin pätee se, että jos näytät söpöltä tunnin jälkeen, et treenannut tarpeeksi kovaa. En näyttänyt erityisen söpöltä läpimärkine paitoineni ja hiestä kihartuneine sekaisine hiuksineni. ;)

Sykemittarin lukemat sanoivat seuraavaa: 
472 kcal
HR max 164, avg 134

***
Devis oli jättänyt omassa blogissaan minulle tämän tunnustuksen. 

"Hyvän olon metsästäjä Marnie tuli tutuksi Niobiumin kautta. Marnien terve tapa suhtautua liikuntaan, laihduttamiseen ja kokonaisvaltaiseen, kestävään elämäntapamuutokseen on asia, jota ihannoin. "

Ihana perustelu, kiitos! 

Tunnustuksien idea on myös laittaa ne eteenpäin:

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen. 
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Tunnustukset menevät:

1. Niobiumia - Hyvän ystäväni blogi, jonka määrätietoista työtä tavoitteiden eteen ihailen. Blogi on monipuolinen ja nioben tekstejä on helppo ja mukava lukea.

2. No More Big Boy - työkaverin blogi. Blogissa seurataan ison miehen pienenemistä, olen ollut todella otettu Henkan asenteesta ja siitä miten sitkeää työtä hän on tehnyt painonpudotuksen eteen.

3. 365 days with Jenni - uusi blogituttavuus, johon tutustuin superdieetin kautta. Jennin blogi on paitsi mielenkiintoinen, myös visuaalisesti kaunis.

4. Tavoitteena fit, hyvästi fat - myöskin uusi blogituttavuus superdieetin kautta. Merryn tavoitteet siintävät kisalavoissa. Kieltämättä se aihe kiehtoo itseänikin, niinpä ammennan paljon inspiraatiota Merryn kirjoituksista ja blogin kuvista.

5. Hearts & Minds - erittäin mielenkiintoinen blogi, joka on sekoitus opintoja, lifestyleä ja kuntoiluharrastusta. Vanhana SPR-aktiivina on annettava tämä tunnustus erityisesti Nälkäpäivä -postauksen vuoksi. :) 

Omaan blogiinikin on näköjään tullut lisää lukijoita, tervetuloa! :) Omat postaukseni ovat viime aikoina olleet melko superdieetti-painotteisia, mielelläni kirjoittaisin jostain muustakin... Pistän pienen gallupin tuonne reunaan, mistä aiheista haluaisitte lukea?

4 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta ja blogivinkeistä :)

  VastaaPoista
 2. Mun ymmärtääkseni vielä mennään Sh'bam 8, mut just kohta ollaan vaihtamassa ysiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt kun kävin lunttaamassa biisilistan, kyllä se oli se 8. :)

   Poista

Kommentit piristävät! :)