Sivut

perjantai 28. syyskuuta 2012

"Mistäs tiesit tänne tulla?"

Bloggerin tilastot ovat kiinnostavia. Työni puolesta tuijottelen jonkin verran erilaisia raportteja, ei kai tuo ihme ole että niitä tonkii sitten vapaa-ajallakin. On ollut kohtuullisen viihdyttävää seurata millaisilla hakusanoilla tänne eksytään.

Tietysti suurin osa hauista liittyy jollain tavalla superdieettiin. Yleisin niistä on ollut "Superdieetti ohjeet." No yllätys. Ei tipu. :) Uusi SD alkaa parin viikon päästä, osallistumaan sitten jos ohjeet kiinnostavat. Myös hakusanat "Jutta ja superdieetit", "Jutta gojuttago" ja "onko kukaan kokeillut superdieettiä" ovat tuoneet tänne.

Toiseksi eniten tupsahduksia blogiin on tullut varsin yllättävällä hakusanalla: "Mari Sarolahti". Löytyy myös variaatio "Mari Sarolahden perse". Myönnetään että itsellänikin meni hetki ennen kuin tajusin miksi. Vastaus löytyy täältä.

Melko paljon ihmiset ovat tulleet katsomaan tänne ac-niveltä. Jep. En ihmettele. Se oli kipiä jonkin aikaa sitten ja siitä jonkun verran narisin. Nyt se ei ole pitkään aikaan kiukutellut, jei!

Sokerina pohjalla, joku on löytänyt blogiini hakusanalla "nu**in pullukkaa" (Piti vähän sensuroida. Ihan häveliäisyys-syistä, tämä on kuitenkin perheblogi. Voitte itse päätellä. )
Todella toivon että se tyyppi ei saanut täältä sitä mitä tuli hakemaan. :D

2 kommenttia:

Kommentit piristävät! :)