Sivut

lauantai 1. syyskuuta 2012

Fitness-kisoissa

Fitness Expon karsintakilpailu järjestettiin tänään Jyväskylässä. Työkaveri mietti alkuviikosta puoliääneen, että häntä vähän kiinnostaisi mutta lähtisköhän kukaan. Ennen kuin tajusin, livautin että no kyllähän minä nyt lähden! Miesten classic bodybuilding ei meitä niin kiinnostanut, menimme paikalle vasta iltapäiväksi katsomaan naisten bikini fitness- ja bodyfitness-kisoja.Herrantähden ne naiset olivat upeita! Mikä määrä itsekuria ja määrätietoisuutta uhkui lavalla, monessa eri kokoonpanossa. Ensimmäisten kävellessä lavalle minulta loksahti suu auki, ja en tainnut saada sitä takaisin kiinni ennen kuin lähdimme pois kisoista. Työkaveri totesi että hänelle tuli äkillinen tarve mennä salille, minä taas totesin että en taida enää koskaan tarvita suklaata. Ikinä. Kieltämättä jonkinlaista motivaatiota menossa olevaa dieettiä kohtaan tämä vain nostatti, kun näki millaisia tuloksia voi olla saavutettavissa omalla määrätietoisella työllä.

Vilahtelihan siellä tv:stä tuttujakin. Useampi sellainen joka oli mukana Jutta ja superdieetit -sarjassa, sekä tietysti itse Jutta vilaukselta. Bull istui myös ihan vähän matkan päässä minusta. Ja uskalsinko mennä moikkaamaan? No en tietenkään. :P

Käväisimme vielä kotimatkalla loggaamassa yhden kätkön lähistöltä. Tämä oli seuralaiselle ensimmäinen, pitkään oli puhuttu siitä että hänkin haluaisi tätä kokeilla, mutta ei vielä onnistunut yhtään löytämään.
Illalla käytiin miehen kanssa vielä kolmella kätköllä pitkin poikin Jyväskylää. Oltaisiin varmaan käyty useammallakin, mutta viimeisen pusikkorymynnän jälkeen kaksi pikkuruista punkkia käveli miehen kädellä... tuo raukka on punkkien suosiossa ja saanut siitä tuta jo pari kertaa tänä kesänä. Häneltä loppui aarteenetsinnän mielenkiinto siihen ja lähdettiin kotiin tarkistamaan lymyääkö niitä muuallakin. Yäh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)