Sivut

torstai 27. syyskuuta 2012

BodyPump 83!

Vitsi miten on ollut ihana tämä olotila, kun on jaksanut tehdä asioita! Töiden jälkeen on tuntunut siltä että tässähän jaksais tehdä vaikka lasten kanssa jotain (ja on tehtykin), tai käydä ihan salillakin. Wohoo! LesMillsillä on sopivasti ohjelmanvaihtoviikot, eilen kävin testaamassa uuden Pumpin. Ehdottomasti parasta oli se voimakas olotila, että tunsi alusta asti että tämän tulee jaksamaan kunnialla loppuun asti, eikä energia lopu kesken kaiken. Olin kuukaudessa ehtinyt unohtaa miltä se tuntui, ja voi pojat se tuntui hyvältä!


Uuden ohjelman kanssa pari ekaa kertaa menee aina lähinnä totutellessa, ennen kuin se tulee enemmän tutuksi ja siitä alkaa saada enemmän tehoja irti. Nytkin tämä tuntui jotenkin vähän laimealta aluksi, noin niinkuin treeni-intomielessä. Ehkä se siitä vielä kun pääsee jyvälle?

Kyykkybiisin 8x4 kellarijoustot tekivät kohtuullisen höpöä reisille ja ihan vallan kivasti ovat tuntuneet tänäänkin. Ojentajia oli kiva tehdä taas tangolla, tuntui tehokkaalta. Ja se mitä eniten toivoin, askelkyykyissä tehdään tässäkin ohjelmassa hyppyjä! Mutta... Sash!in Equadorin jälkeen Manian & Ailan Turn the Tide oli oikeasti aika laimea.

Musiikki on yleensäkin minulle ollut merkityksellistä aina, siitä kuitenkin melkein tuli ammattikin joskus. Jos biisi on oikein hyvä, siitä saa ihan eritavalla voimaa tekemiseen kuin jonkun muun random-biisin kanssa. Tässä ohjelmassa Kelly Clarksonin Stronger toimii haukkareissa aivan loistavasti. "What doesn't kill you makes you stronger" ja lisää nostoja ylös asti!

Dieetin aikana en uskaltanut edes katsoa Combatiin päin, kun arvasin ettei sitä jaksa. Nythän sitä melkein voisi taas??

1 kommentti:

Kommentit piristävät! :)