Sivut

perjantai 24. elokuuta 2012

Väsyttää x_x

Eilinen päivä oli jotenkin superväsyttävä. Superdieetin aikana muutenkin unet ovat tulleet illalla helposti, mutta eilen olin sängyssä jo yhdeksältä. Pinnan kiristymistä on muutenkin huomattavissa ja saatan räsähtää lapsille ihan typeristäkin asioista. Tuo on sellainen piirre josta en tykkää yhtään, olin siitä päässyt hyvinkin pois kun kilpirauhasen vajaatoiminta vihdoin todettiin kesällä ja sain siihen lääkityksen. Todella toivon että tämä on vain dieetin mukanaan tuoma lieveilmiö ja lähtee pian samaa reittiä kuin on tullutkin.

Eilen polkaisin aamulla töihin, ensimmäinen 10 km meni mainiosti, mutta juuri ennen niitä pahimpia mäkiä energiat loppuivat tyystin ja loppu oli melkoista takkuilua. Joku muukin kyseli foorumilla ihan samaa ja sai vastaukseksi että pyöräillessäkin pitäisi pitää huolta siitä että syke pysyy tarpeeksi matalana, vaikka sitten taluttaa ylämäet. Jaa taluttaa? Näin malttamattomana ihmisenä? Eeeeeei siihen ole aikaa. ;) Illalla oli ajatus tehdä vielä kotitreeni, mutta päästyäni seitsemän aikaan lopullisesti kotiin, olin niin puhki että jaksoin lähinnä surauttaa iltaparan pirtelöksi ja raahata itseni sänkyyn. Sitä paitsi perhe oli syönyt kaikki banaanitkin (joita siis tarvitaan latausjuoman kanssa). Eikö ole kaikkien tekosyiden äiti? :D

Yllättävän helppo, kaikesta ärtyilystä ja negailusta huolimatta, on ollut pysyä ruokavaliossa. Lipsumiset eivät ole tulleet edes mieleen ja illalla olen kiltisti rakentanut jääkaappiin seuraavan päivän eväsarsenaalin odottelemaan. Viikonloppuna on luvassa laatuaikaa kolmisin lasten kanssa, se tarkoittaa dieetin osalta sitä että aamuaerobiset tehdään Xboxin Zumba-pelillä ja tehdään kotitreeni lauantaina. Sunnuntaina menen BodyPumpiin ja pilatekseen. Siitä en vaan luovu vaikka mikä tulisi.


4 kommenttia:

 1. Itse olen yllättynyt siitä, ettei dieetin aikana (ainakaan vielä) ole tullut mitään erityisiä mielitekoja, yleensä olen sabotoinut laihdutusyritykset syömällä herkkuja, tosi fiksua :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, täysin totta. Edes mun pahimpaan koukuttajaan Pepsi Maxiin, joka on periaatteessa sallittu, ei ole tarvinnut kajota. Se on yksi erittäin hyvä ja tervetullut puoli tässä dieetissä. :)

   Poista
 2. Hyvin on sulla motivaatio pysynyt! Jatka samaa rataa. Itsekin yritän ottaa itseäni niskasta kiinni (ruokavalio repsahtanut).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä ja otahan sinäkin topakka ote ruokavaliosta, kyllä siitä vielä hyvä tulee! :)

   Poista

Kommentit piristävät! :)