Sivut

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Salilla

Vaaka näytti aamulla hyviä uutisia, -1,2 kg sunnuntai-aamuun. :) Näköjään ainakin nesteet ovat lähteneet liikkeelle kivasti. Tästä hyvälle tuulelle tulleena löysin itseni etenemästä kohti lenkkipolkua klo 5.45 aamulla.

Olen löytänyt läheisen koulun vierestä pikkuruisen kuntopolun, jota kävin tänäkin aamuna pyörimässä pariin otteeseen ympäri. Ihan ei tullut 45 min täyteen, pitänee lisätä vielä muutama kierros seuraavan kerran kun kävelemään lähden. Huomenna ajattelin pyöräillä töihin, ja pitää sen aamuaerobisena. En kylläkään vielä aivan täysin tiedä miten kuljetan aamupalani töihin. Ehkä käyn työpaikan läheisessä kaupassa nopeasti...Sinänsä aamuinen reippailu kyllä virkisti, mutta kyllä se kieltämättä ärsytti kun siihen aikaan kun normaalisti olisin tekemässä jo lähtöä töihin, olinkin kuivaamassa hiuksia ja miettimässä että ai niin se aamupalakin... hidasti aamua ihan hirveästi vaikka olin herännyt aiemmin ja varannut aikaa lenkillä käyntiin.

Töihin olin valmistanut lounaaksi "ihastuttavan" kana-kesäkurpitsa-kaali-sörsselin, joka oli kiepautettu pannulla illalla. Tänään taas tein jauhelihalla ja raejuustolla täytettyjä kesäkurpitsoita, joista toinen jäi huomiselle lounaaksi. Jännä miten aluksi ajattelin että noihin vihreisiin kyllästyy samantein ja ihan taatusti käytän muitakin värejä, mutta yllättävän hyvin vihreiden kanssa on mennyt. Eilenkin Vaasaassa lounaalla pyysin vain "kasviksia" lihan kaveriksi, mutta ilmeisesti keittiöllä oli jokin etiäinen kun sain viereen mukavan läjän parsakaalia ja kukkakaalia. :) Silti minua kovasti mietityttää tässä se, että puhe on miten pitää syödä puhdasta ruokaa kehon polttoaineeksi ja suurimmaksi osaksi näin tehdäänkin, mutta silti lisäaineita menee joka päivä erilaisina lisäravinteina sitten alas ja komento on ollut syödä erilaisia vitamiinejä ja omega3:sta. Luulisi että nekin voisi korvata ihan oikealla ruoalla... mutta ilmeisesti tämä kuuluu dieetin luonteeseen. Ken leikkiin on lähtenyt, se leikin kestäköön, en kyllä ajatellut tällaista ruokavaliota noudattaa lopun elämääni. Sen sijaan toivon että tästä jää käteen suunnitelmallisempi syöminen ja makeiden ja huonojen rasvojen jääminen pois ruokavaliosta.

Tänään pääsin sitten vihdoin asiaankin treenien kanssa, eli testaamaan EFBW-treenejä. Onneksi sain nioben mukaan tsemppariksi. Ekalla kierroksella oli erityisen tarpeellista että toinen hihkaisee viimeisillä toistoilla mitä seuraavaksi tehdään. Osa liikkeistä tehtiin yhtä aikaakin. :) Ristus miten tehokas se treeni olikin! Olin ensimmäisen sarjan jälkeen jo ihan poikki ja vielä oli kaksi edessä. Into kasvoi sarjojen edetessä ja ilmeisesti - vaikka noita lisäravinteita vierastankin - ne auttoivat siinä että ne jaksoi kaikki tehdä kuitenkin hyvin. Vaikutti vähän siltä että salin totisimmat treenit käytiin siellä pienessä nurkassa, minä ja niobe huhkimme omaamme ja vieressä teki joku mies rankanoloista sarjaa kiroten välillä messevästi. Pukuhuoneessa todettiinkin, että ei todella luettu naistenlehtiä tai vaihdettu kuulumisiakaan tällä salireissulla, hiki vaan lensi ja puuskututti. 

Siitä olen tämän projektin edetessä ollut erityisen iloinen, että minulla on hyvä tsempparijoukko ympärillä. Töissä valikoitu porukka tietää (eli käytännössä ne joiden kanssa käyn päivittäin syömässä...) ja osaa olla oikealla tavalla kiinnostunut, nioben saa salikaveriksi ja kotona mies pidättäytyy syömästä herkkuja nenäni edessä järjestää saliaikaa olemalla lasten kanssa. 

Jokunen kuvakin salilla otettiin, mutta taidatte jäädä vielä ilman. :) Ehtivät timmellyksessä tärähtää sen verran että odotellaan parempia kuvia. Sen kuvista näki, että rinnalleveto+punnerruksessa näköjään selkä heijaa liikaa taaksepäin ja lantio tulee eteen, eli en ihan puhtaasti saanut tehtyä. Osaanpa kiinnittää tähän huomiota ensi kerralla, keskivartalon tukea pitää vahvistaa.

Vaan nyt nukkumaan, aamulla taas aikaiseen pyörän selkään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)