Sivut

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Jos et voi voittaa niitä, liity niihin

Ja nyt oli puhe siis hiuksista. :)

Yleensä tuppaan föönaamaan luonnonkiharaiset vallattomat hiukseni suoremmiksi ja rajoittamaan niitä erilaisilla muotoilutuotteilla. Kiharaa ei luonnostaan kuitenkaan ole niin paljon että se näyttäisi ihan luonnontilassa millään tavalla hyvältä. Yleensä lähinnä lättänältä. Kesäaikaan yleensä ilmankosteus tekee temppusiaan ja kiharat villiintyvät ja hienosti föönatut hiukset ovat sitten aivan miten sattuu ja sekös ottaa kupoliin.

Pari käyntiä sitten kampaaja kysyi, olenko koskaan ottanut kiharoista iloa irti korostamalla niitä? Hän näytti miten, otetaan vähän kihara-ainetta, föönataan hiukset rutistellen ne, jolloin tulos on hauska kihara. Tuntui kivalta vaihtelulta ja ostinkin silloin tuota samaa ainetta, mutta vasta viime aikoina, ilman ollessa kuuman kostea, olen alkanut käyttääkin tuota kihara-optiota.


Ah, miten se on helppoa! Vähän muotoilutuotteita, kihara-ainetta ja varovainen föönaus == kuohkeat kiharaiset hiukset ja kampaus joka kestää hyvänä koko päivän. Joskus se "heikkouksien" korostaminen kannttaa. :)


Ihana kihara-aineeni, Less is More -sarjan Flower Whip -muotoiluvoide. Se sisältää Reilun kaupan sheavoita, mehiläisvahaa ja Aloe veraa. Ylang ylang, appelsiini ja tuoksupelargonia antavat sille mukavan tuoksun. Kokonaisraaka-aineista 100% on luonnollista alkuperää ja 38% niistä on luomuviljelty. Ei siis todellakaan mitään myrkkyä, tätä uskalsin laittaa lapsenkin hiuksiin kun synttäreille laitettiin kiharoita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)