Sivut

maanantai 20. elokuuta 2012

Ensimmäinen Superdieetti-raportti

Tadaa! Olen selvinnyt ensimmäisestä kahdesta päivästä kunnialla! Virallisesti dieetti alkoi tänään, mutta otin varaslähtöä sunnuntain.

Olo on melko jees. Ruokailut ovat menneet melkolailla nappiin, ainoastaan maitorahkan määrä tökkii... okei voisi sen korvata raejuustolla tai kananmunanvalkuaisella, mutta jälkimmäinen on poissuljettu vaihtoehto ja ensimmäinen taas... noh, pitää kokeilla. Onneksi maitorahka menee alas kohtuullisen helposti kun sen surauttaa marjojen kanssa pirtelöksi, enemmän siinä tökkii ajatus kuin itse syöminen.

Ylipäänsä pitäisi keksiä vähän paremmin miten syömiseen saa tulevaisuudessa enemmän vaihtelua, kun vaihtoehdot ovat melko rajatut. Esimerkiksi vihreiden pitää olla nimenomaan vihreitä. Ehkä teen huomenna ison satsin täytettyjä kesäkurpitsoja, kun tuo kana+salaatti tai jauheliha+salaatti kävi vähän tökkimään (sekin) jo. Jotkut olivat tehneet kaalilaatikkoa ja kaalikeittoja, pitää miettiä niitäkin vielä. Vähän mietityttää miten treenit tulevaisuudessa menevät kun hiilihydraattien määrä on niin kovin alhainen. Ehkä ne lisäravinteet auttavat siinä? Toivottavasti?

Eilen kävin myös aamulenkillä, ja pakko myöntää, edellisestä nurinastani huolimatta että olo oli tällä kertaa parempi ja tunnuin saavan lenkistä enemmän irti. Kävin kiertämässä läheisen koulun vierestä menevää pururataa muutaman kerran ympäri ja vähän jopa nautin aamuliikunnastani. :) Tänään tuli selvyys siihen että pyöräily sopii hyvin aamuaerobiseksi, osan niistä pakollisista aion siis pyöräillä töihin.

Illalla pistin uudet lisäravinteeni testiin BodyPumpiin mennessä. Se latausjuoma... se oli jotain ihan hirveää! Kuvailin sitä tänään töissä nestemäiseksi kirpeäksi pahviksi, joka piti vain saada alas. Se sai aikaan pientä kihelmöintiä käsissä, muuten en huomannut ennen treeniä kummempaa vaikutusta. Treenin aikana juotava juoma oli varsin hyvää, se sekoitettiin tuoremehuun ja veteen. Pakko sanoa, etten ole todella pitkään aikaan hikoillut niin paljon kuin tällä tunnilla! Eli ilmeisesti se latausjuoma siellä oikeasti jotain teki. Mansikanmakuinen palautusjuoma oli suurin yllätys, positiivisesti. Aiemmin olen juonut "suklaanmakuisia" jauhe-palkkareita, tuo oli oikeasti hyvää! (Tai siis... niin hyvää kun nyt mansikkaesanssi voi olla.)

Superdieettini joutuu heti samantein koetukselle kun olen huomisen päivän työreissussa. Ajeltiin työkaverin kanssa Vaasaan illalla, huomenna yritän saada hotelliaamiaisesta ja työpaikkaruokailusta niin "superdieettimäistä" kuin mahdollista. Keskiviikkona pääsee ensimmäiseen testiin saliohjelma, niobe on luvannut lähteä salille tsemppariksi. :)

4 kommenttia:

 1. Latausjuoma on aika "mielenkiintoisen" makuista tosiaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin lähipiiriillä on hauskaa ilmeitä katsellessa :D Sisulla alas jos se kerran toimii...

   Poista
 2. Heippa! Tosi positiivinen blogi ja ihanaa lukea täältä ajatuksiasi Superdieetistä! :) Kokemuksesta voin ehkä lohduttaa, että ruokiin tottuu samoin kuin aamulenkkeihinkin. Itse jäin edellisellä dieetillä koukkuun nimenomaan niihin lenkkeihin, vaikka aikaisemmin olin totaalisen aamu-uninen ja vihasin kävelyä :D ...ja se riivatun latausjuoma, se ei mene nikottelematta alas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tuli käymään! :) Mä kans oikeasti toivon että nuo ruoat tarttuu niin hyvin että tällaisesta syömisestä tulee tapa, eikä tarvitse enää turvautua karkkihyllyn antimiin kun on nälkä ja hirrrrrveä makeanhimo.
   Parasta tässä on ehdottomasti ollut se, että aloitushetkestä lähtien ei ole ollut pätkääkään mitään ruokahimoja, ei makeaa eikä muutakaan. Ja se on paljon se. :)

   Poista

Kommentit piristävät! :)