Sivut

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Viikon liikunnat

Hyvää sunnuntaita! Keli on kummallinen, välillä paistaa aurinko, välillä sataa, ei oikein tiedä voisiko sitä lähteä pihalle vai ei. Niinpä lapset katsovat eilen vuokrattua elokuvaa ja minä surffaan tylsänä netissä ja toivon että mies tulee ajoissa reissuiltansa, että pääsisin illalla BodyPumpiin ja pilatekseen. Katselin tämän viikon liikuntoja HeiaHeiasta ja sieltä katsottuna ehditty on.

Viime sunnuntaina kävin niinkään pumpissa ja pilateksessa. Se nyt ei varsinaisesti ole tämän viikon liikuntaa, mutta nostin painoja joten voisin merkitä ylös  nykyiset painot. Pää tuntuu olevan nykyään niin hatara etten tahdo aina muistaa millaisilla painoilla teen ja vähän liian monta kertaa totean pumpissa biisin jälkeen että olishan tuota enemmänkin mennyt.

Lämmittely 5 kg/pääty
Kyykyt 9,5 kg/pääty (voi lisätä!)
Rinta 5 kg/pääty (voi lisätä!)
Selkä 7,5 kg/pääty
Ojentajat 5 kg levypaino ja 4 kg käsipaino
Hauikset 3,5 kg 
Askelkyykky 7,5 kg/pääty
Olat 2 kg käsipainot (edelleen varon olkapäätä)

Olkapää tuntui oikein hyvältä ja uskaltauduin tekemään ojentajien dipit kunnolla, eikä penkillä istuen. Tuttu ohjaaja mulkaisi edestä sitä, mutta se itseasiassa tuntui ihan hyvältä! Olkapää ei sanonut siitä yhtään mitään, lähinnä tuntui siltä että ojentajat saivat kunnon treenin. Mutta - tämän sanottuani on sanottava että olkapää on tuon jälkeen kipuillut enemmän tai vähemmän koko viikon... minusta se kyllä alkoi pilateksessa (siellä on yksi liike jonka kanssa on oltava oikeasti tarkkana) eikä niinkään pumpissa, mutta mistä sitä nyt tietää mistä se oikeasti hermostui, vai hermostuiko kokonaisuudesta.

Maanantaina oli parikin eri mahdollisuutta käydä Zumbassa, ensimmäisen missasin mutta toiseen pääsin. Välillä on ihan kiva käydä uusien ohjaajien tunneilla, jokainen kun pitää vähän omanlaisensa. Tämä Zumba-tunti oli minusta aika helppo, vaikka sykkeen saikin mukavasti koholle. Hauska yksityiskohta tunnilta oli, kun yhteen biisiin oli otettu combat-vaikutteita. :)

Keskiviikkona oli vuorossa BodyCombat, johon tällä kertaa yritin tankata oikein ja menin sinne mielestäni hyvässä vireessä, enkä aloittanut liian rankasti. Silti tuntui että puhti loppuu, eikä tuntia pystynyt tekemään niin hyvin kuin olisi halunnut. Tunnin jälkeen katselin sykkeitä, Polar väitti maksimisykkeeksi 205 O_O. Kaverit olivat tunnin jälkeen mittaria ihmetellessä kyllä sitä mieltä että varmaankin joku fiba mittarissa, mutta... noh en tiedä. Keskisyke oli 140 eli matalampi kuin aiemmin on ollut, kalorikulutukseksi oli laskettu 605.

Olen alkanut tykätä Combatista todella, on ihanaa kun saa räiskiä ja potkia ja riehua, mutta silti vähän alkaa tuntua siltä että tällä hetkellä tunti on liian rankka. Pitää miettiä kannattaisiko siitä kuitenkin pitää taukoa.

Torstaina sain tarpeekseni sateesta ja seinille hyppivistä tenavista, lähdimme läheiseen kylpylään pulikoimaan. Siellä vierähtikin mukavasti muutama tunti. Huomaan että osaan edelleenkin seistä käsilläni vedessä ja heittää kuperkeikkoja. :D Illalla pelasimme lasten kanssa Xbox Kinectillä Disney Adventures peliä vaikka kuinka pitkään. Pelissä sai lentää Peter Panin kanssa, lasketella Hessun kanssa ja olla lumisotaa lumihirviöiden kanssa. Ja varmaan paljon muutakin, mitä emme ole vielä siitä löytäneet. Kun tarpeeksi kauan oli viskonut lumipalloja hirviöitä kohti, alkoi oikeasti olla jo hiki!

Mies lähti viikonlopuksi Sotahuutoon ja kaikki luotto-lapsenvahditkin tuntuivat olevan kaupungista pois, mutta mieli teki silti salille. Kysyin lapsilta (5 v ja 3 v), mahtaisivatko malttaa olla kuntosalin leikkihuoneessa sen aikaa kun äiti treenaa. JOOOO!, kuulemma. Yrittänyttä ei laiteta. Treenikamat kassiin ja menoksi. Lapset valloittivat leikkihuoneen, lähdin itse lämmittelemään ja mietin mistä lähtisin liikeelle, kun ensimmäisen kerran toinen lapsista roikkui ovella. Ja siitä se ralli sitten alkoikin, sain tehtyä häthätää selän, jalkaprässin ja lyhyen treenin rinnalle kun rallaus ja "ÄITIIIII ÄITIIIIII"-huutelu kävi niin voimakkaaksi että päätin armahtaa kaikki ja viedä herranterttuni pois salilta. Jos jotain hyvää haetaan, sykettä se ainakin kasvatti kun vähän joka välissä kävin juoksemassa leikkihuoneen ovella...

Tänään lähdimme lasten kanssa pyöräilemään. Tai siis isompi meni omalla pyörällään ja pienempi tuli minun kyytiini pyörän peräkärryyn. Kävimme kurkkimassa puutarhapalstan (joka olisi todellakin rikkaruohonjen kitkemisen tarpeessa) ja kiipeilemässä uimarannan kiipeilytelineessä. Paluumatkalla korkkasin geokätkö-neitsyyden. :) Mies on niiden perässä juossut jo pari vuotta ja olen hengaillut mukana, mutta en varsinaisesti itse etsinyt kätköjä. Hyvän säväyksen teki se, kun vihdoin ongin purkin puun uumenista, tyttäreni kiljui "LÖYSITKÖ SINÄ SEN GEOKÄTKÖN?!" ja ihmisiä kulki ohi. Se siitä harrastuksen huomaamattomuudesta... 

Pump alkaisi kahden tunnin päästä ja miehestä ei kuulu mitään, luultavasti en siis tänään pääse liikkumaan. Huoh. Onneksi huomenna on taas mahdollisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)