Sivut

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Gymstick!

Töissä on keväästä asti ollut liikuntakisa, jossa kerätään liikuntasuorituksia HeiaHeiaan. Pitkin matkaa on ollut mahdollista voittaa erilaisia palkintoja, suurimpina niistä Wii-konsoleita ja iPadeja kun tietty tuntimäärä on saatu täyteen. Pienempiä palkintoja on voinut saada esimerkiksi toisten kannustamisesta, kuten itselleni kävi. Tänään töihin lomalta palatessani, työhuoneessa oli odottelemassa Gymstick -paketti. :)


Gymstick on suomalainen tuote, monesti olen sellaista hypistellyt mutta koska mieluummin käyn salilla ja ryhmäliikuntatunneilla kuin jumppaan kotona, se on saanut jäädä hyllyyn.

Gymstickistä kerrotaan valmistajan sivuilla näin:
Gymstick on kaikille sopiva yksinkertaisen tehokas kuntoiluväline, jolla voit tehdä satoja tehokkaita lihaskunto –ja venyttelyliikkeitä. Gymstickin etuna on mm. se, että voit säätää vastusta helposti myös liikkeen aikana. Voit tehdä myös tehokkaita tasapaino- ja urheilulajikohtaisia harjoitusliikkeitä. Gymstick sopii erinomaisesti myös kuntoutukseen. Gymstick on voittanut useita palkintoja ympäri maailmaa parhaana kotikuntoiluvälineenä!

Sininen Gymstick on keskinkertainen vastukseltaan.

Paketista löytyi myös DVD jossa on kolme eri ohjelmaa ja ohjekirja.

Olihan se käytävä kokeilemassa! Yksi Gymstickin eduista on, että se on kohtuullisen näppärä kuljettaa mukana ja treenata oikeastaan missä vain. Sisällä lapset pörräsivät sen verran innokkaana vieressä, että vein kokeiluni pihalle. Medium-keppi tuntui olevan ihan ok, vähän mietin että olisiko musta, se seuraava vaihtoehto kuitenkin minulle ollut parempi, kun on tuota pumpissa ja salilla tullut käytyä... mutta ehkä tuota täytyy kokeilla ihan tosissaan vielä. Vastuksen lisääminen onnistuu tuossa simppelisti rullaamalla kuminauhoja vähän enemmän kepin ympärille, vaikka kesken suorituksen.

 Gymstick paikoillaan, mutta onks tukka hyvin?

Ja pyyyyyyystysoutua! Kyynärpäät johtaa liikettä!

Lihaskuntoa ja tasapainoa. Vinkeä liike.

Voisin kuvitella, että tällä saa hyvän treenin aikaiseksi niinä aikoina kun ei syystä tai toisesta pääse salille treenaamaan. Usutan kokeilemaan! Onko joku käynyt ohjatulla gymstick-tunnilla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)