Sivut

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Festariviikonloppu

Tätä viikonloppua oli odotettu sieltä jostain kevättalvesta, kun selvisi että kautta aikain lempparini Sting on tulossa jälleen konsertoimaan Suomeen, Helsinki Classic Festivalin pääesiintyjäksi. Edellisen kerran kävin katsomassa Stingiä Helsingissä vuonna 2001 ja sitä ennen 1995, joten ehkä oli jo aikakin taas? Ehkäpä vielä enemmän kuin Stingiä itseään odotin sitä, että saan unohtaa työasiat hetkeksi ja keskittyä kuuntelemaan hyvää musiikkia, hyvässä seurassa, festariruoan ja ylihinnoitellun siiderin kanssa. Sanallasanoen = rentoutumista.

Koko perhe lähti matkaan, mutta vain äiti lähti festareille. Perheen kesken ihasteltiin kaloja Sea Lifessä, matkusteltiin ratikalla ja käytiin Ikeassa ostamassa lastenhuoneeseen vaatekaappi (ja ehkä jotain muutakin).


Siellä hän! Jäimme melko kauas lavasta, mutta screeneiltä näki hyvin ja olipahan tilaa heilua.


Kuka tunnistaa takaraivot? Kyllä! MTV3:n aamujuontaja Mari Sarolahti ja meteorologi Pekka Poutahan ne siinä, muutaman metrin päässä meistä. Alkoholin juonti ei kuulu tapoihini oikeastaan ollenkaan, mutta tällä kertaa yllätin itseni ja ostin jopa kaksi siideriä paikan päältä. Kuvasta poisleikattu on pitkäaikaisin ystäväni ja tyttäreni kummitäti jota näkee aivan liian harvoin.

Miksi oikeastaan kirjoitan tätä blogissa, jossa piti käsitellä hyvää oloa, liikuntaa ja ravitsemusta? Rentoutuminen ja arjesta irtautuminen silloin tällöin kuuluu oleellisena osana hyvinvointiin, siksi.  

Tulihan tuossa mokakin tehtyä, laitoin liian vähän aikaa käytetyt kengät jalkaan aamulla, ne hiersivät rakot kantapäihin alta aikayksikön. Ostin compeedeja ja ajattelin ongelman olevan ratkaistu, mutta ne jurpakeet eivät pysyneet paikallaan kantapäissä. Kävelimme pitkin Helsinkiä hyvän tovin ja jossain kohtaa oli pakko käydä ostamassa sandaalit, ja hölmöyksissäni ostin korolliset. (Koska pitäähän niitä pystyä käyttämään töissä!) Niinpä jalat olivat loppuillasta aivan järkyttävän kipeät. Jalkapojilla ei meinannut kyetä kävelemään enää illalla, liottelin niitä jalkakylvyssä vähän aikaa, joka helpotti pahimpaan oloon. Tänään sitten on tuntunut sisäreisissä ja takareisissä, Ikea-reissu meinasi mennä minun osaltani kiukutteluksi kun jalat olivat oikeasti aika kipeät n. 12 tunnin kävelystä ja seisoskelusta (ja tanssimisesta). Venyttelin jalkoja varovasti salilla ennen illan pilates-tuntia, pilates itsessään myös auttoi jonkin verran joten eiköhän tästä taas selvitä. 

Neljä työpäivää kesälomaan!

Ps. Pakko kertoa vielä mitä tuo rakas mieheni laittoi Facebook-statukseensa illalla: "Kyllä se vaan niin on, että vaikka kuinka harmittaisi, kyllä yksi IKEAn pömpelin kasaaminen, tuo hyvän mielen ja mukavan illan"

Ei jesta. Tästä sen näkee että rentoutumistapansa kullakin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)