Sivut

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Ei näin.

Kuva täältä

Jep jep. Ei hyvä idea syödä vähän mitensattuu (esim. korvata eilinen päivällinen lettukesteillä "mutta kun nyt oli vieraitakin"), unohtaa syödä lounaan jälkeen tänään mitään ja lähteä sitten BodyCombatiin riehumaan ajatellen että nyt muuten otetaan akasta mehut pihalle.

Otettiinkin, mutta ei hyvällä tavalla. Aloitin innoissani ihan liian lujaa ja loppuviimein kärsin, katselin kelloa puolivälissä että eikö tuo kulje jo nopeammin, kun puhti meinasi loppua ihan täysin. Edellisen kerran Combatissa katselin sykemittarin lukemia ja mietin mahtavatko kuinka hyvin pitää paikkansa. Tänään kalorikulutus oli 590, keskisyke 145 ja maksimi 166. Eli melkolailla samoja lukemia jälleen. Onneksi liikunnan ja hikoilun liikkeelle laittamat endorfiinit pelastivat kuitenkin ja kävelin salilta suhteellisen hyvissä voimissa pois, ja tästä oppineena söin kunnon ruoan treenin perään. Pitäisi oikeasti osata syödä fiksummin, että saisi treenistäkin enemmän irti. Mutku kesäloma. Ja se tekosyy. Ja tuokin tekosyy vielä!

Menen huomenna Kuntomaailman järjestämään Kauneutta oikeilla vaate- ja ruokavalinnoilla -iltaan. Ehkä sieltä on hyvä aloittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät! :)