Sivut

lauantai 9. kesäkuuta 2012

BodyBalancea pitkästä aikaa

Salillani on lauantaisin keskipäivän aikoihin BodyBalance-tunti, jolla olen yrittänyt käydä. Viime aikoina en vaan ole meinannut hennoa irtautua perheen lomasta lauantai-aamuisin jos iltapäivälle on sovittu jotain muita omia menoja. Silloin on BodyBalance väistynyt. Vaan ei tänään!


Ohjelma oli vaihtunut 57:ksi. Tämä ohjelma oli aika rauhallinen tempoltaan, mutta toisaalta vaati paljon voimaa kun eri asennoissa viivyttiin pidempään. Lisäksi tuntui että tässä ohjelmassa tarvittiin jonkinlaisia akrobaatin taitoja, sen verran mutkalle välillä mentiin. :D Ja hei! En ollut hetkeen käynyt ryhmäliikuntatunnilla keskustan toiminpisteessä, sinne oli ryhmäliikuntasaliin ilmestynyt uusi upea lattia!

Olkapää ei tykännyt. Se ei yleensäottaen nyt pidä liikkeistä jotka suuntautuvat hartialinjasta ylöspäin, ja Balancessa ollaan erittäinkin paljon kädet ylöspäin. Ei se nyt varsinaisesti sattunut, mutta tuntui tosi kurjalle, joten jätin sitten kädet alas kokonaan ja yritin muuten sitten pitää ryhdin sellaisena kuin kädet olisivat ylöspäin. Hoovereita oli monenlaisia, perushooveria, kylkihooveria ja melkoisen rankka kulmanojasta lankkuun siirtymisiä. Onneksi tuo olkapää nyt on jonkin verran jo tuntunut olevan paranemaan päin. Enää ei ole sellaista epämääräistä Tunnetta koko ajan. Suurimman osan ajasta se on normaali, välillä tuntuu ihan rehellistä kipua, mutta vaimeana. Ehkä se tästä? Fysioterapeuttini puhui tämänkaltaisten vammojen olevan melko yleisiä minunkaltaisillani, joilla on yliliikkuvat nivelet. Tärkeää olisi saada nivelten ympäröiviä lihaksia vahvistettua, siinä mielessä lihaskuntotreeni ja pilates, joita jo valmiiksi teen, ovat erinomaisen hyviä harrastuksia jatkaa nivelongelmien ehkäisemiseksi.

Lauantain BodyBalance-tunnin täydensi se, että en mennytkään tunnille autolla niin kuin yleensä, vaan kauniin sään inspiroimana otin pyörän ja menin sillä. Matkaa kertyi 6,5 km suuntaansa (Niin vähän! Tämä oli yllätys, kuvittelin että matka olisi n. 8 km.) eli 13 km kaikenkaikkiaan. Nelostien vartta oli ihana viilettää, kun ei tuullut. :) Aikaakin meni rutkasti vähemmän kuin sille varasin, joten oli aikaa käydä tuhlaamassa rahaa hankkimassa tarpeellisuuksia eli ripsiväriä (Kanebo 38, ainoa meikkituote johon oikeasti satsaan) ja suojakertoimellista kosteusvoidetta (Clinique). Poikaseni keksi leikkiä äitiä jokin aika sitten ja suttasi minun kallista ripsiväriäni omaan naamaansa, käsiinsä ja vähän seiniinkin. Siinä kohtaa ei tehnyt mieli juuri päätä silitellä, se ripsiväri ei nimittäin kauaa ollut ehtinyt vanheta... Vaan nyt saa taas räpsyripset helpommin, kun väri ei ollut a) lopussa ja b) kuivahtanutta.

Lauantain laatuaikaa perheen kanssa vietettiinkin sitten vähän vähemmän urheilijamaisessa hengessä tänään. Eilen pakkasimme maanmylläystavarat pyörän peräkärryyn ja kävimme pyöräretkellä viljelypalstalla. Lapsiinkin tuli siellä puhtia kun Kodin Terrasta käytiin ostamassa heillekin omia työkaluja ja puutarhahanskat. Tänään käytin lapset videovuokraamossa, vuokrasimme muutaman leffan ja ostimme irtokarkkeja. Rio oli hauska ja Lumikki klassinen. Huomista BodyPumpia ja pilatesta odotan jo kovasti, ensin räyhä päälle ja sitten mielenrauhaa, jes!

1 kommentti:

  1. Kanebo 38 on minunkin lemppariripsivärini. :) Lähinnä siksi, että se ei sotkeudu. Käytin ennen vesiliukoisia, mutta päivän päätteeksi oli aina musta alue silmän alla. Kanebo 38 pysyy eikä varisekaan ja se on helppo pestä suihkussa pois. Ilman suihkua vähän ärsyttävä, joten nykyinen käytäntöni onkin, että suihkupäivinä kaneboa ja muina päivinä vedenkestävää. Pitäisi nyt vain malttaa vaihtaa tuo kanebo jo uuteen...

    VastaaPoista

Kommentit piristävät! :)