Sivut

tiistai 29. toukokuuta 2012

Sykevyöärsytys ja löytö!

Sykemittarini, Polarin F6 alkaa olla jo vuosia nähnyt, taisin ostaa sen joskus vuonna 2005 serkultani joka silloin oli kesätöissä paikallisessa Intersportissa. Se on toiminut näihin päiviin oikein hienosti, paristoja nyt on joskus vaihdeltu, mutta muuten ei ole sanottavaa vikaa ollut. Nyt sykevyö on alkanut temppuilla, kello ei enää löydä sykettä, vaikuttaisi siltä että vyö vetelee viimeisiään. Mutta ans olla, tuo T31 on niitä vöitä joihin ei vaihdeta pattereita vaan siinä joutuu vaihtamaan koko vyön.

Olen käynyt kysymässä näitä parista liikkeestä, mutta kumma kyllä urheiluliikkeet myyvät vain sykemittarisettejä, ei erikseen vöitä ollenkaan? Viime viikonloppuna sitten haahuilin läheisessä Prismassa, mietintänä mihin käyttäisin saamani S-ryhmän lahjakortin kun huomasin, että sielläpä myydän vöitä erikseen. Ongelmaksi muodostui se, että en mistään löytänyt varmuutta siitä, toimisivatko siellä myynnissä olevat kaksi erilaista vyötä oman mittari-vanhukseni kanssa. Kääntelin pakkauksia aikani, yritin tulkita Polarin tuote-esitettä, viimeisenä oljenkortena otin iPhonen ja yritin selata netistä olisivatko ne yhteensopivia. Vyöt oli pakko jättää kauppaan, kun mistään varmuutta ei oikein tullut. Kotona jatkoin etsintää ja sain miehenikin innostumaan tutkimisesta. Muutama muukin oli kysynyt keskustelupalstoilla ihan samaa asiaa, mutta kukaan ei ollut heille siihen vastannut. Tulimme loppuviimein siihen tulokseen että ei, tuohon sykemittariin käyvät vain T31-vyöt ja joku tietty Wearlink -vyö, joka kumpikaan Primassa myynnissä (Wearlink with Bluetooth ja Wearlink W.I.N.D) olevista ei ollut.

Olen siis edelleen ilman sykevyötä ja ilman sykemittaria. Välillä jo mietin, pitäisikö uusia koko vehje, mutta toisaalta joku pieni ääni huutelee tilin pohjalta että rahoille olisi muutakin käyttöä, kun itse sykemittari on edelleen erinomaisen toimiva. Ehkä tilaan sykevyön sitten jostain päin internettiä, kun ei sitä tunnu kaupoista saavan. Ärsytys.

Mutta ei niin huonoa etteikö jotain hyvääkin. Haahuiluni jatkui urheiluvaateosastolle, josta löytyi -50% rekki. Ja siellä, kuin tarjottimella olivat aivan minun kokoiseni, ihanat Raiskin violetit jumppahousut! Suhtauduin näihin kuin lottovoittoon, sillä minun kokoiseni on äärimmäisen vaikea löytää hyviä jumppavaatteita. Tai jos löytyy, ne ovat säkkejä tai rumia. Tai makkarankuoria. Vaan nämä, nämä ovat ihanat! <3

(Pahoittelen karmeaa peilinkautta otettua kuvaa. Minulla ei sattunut olemaan kotona kuvausapulaista että olisin saanut siedettävän kuvan ja innoissani se oli pakko ottaa HETI.)

3 kommenttia:

 1. Voisko sieltä Polarilta suoraan tiedustella, mitkä vyöt käyvät tuon mittarin kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se piti vielä lisätä, että ihanat housut, just sun väriset!!!

   Poista
 2. Olis varmaan voinut kysellä, mutta peruslaiskana minun mielestäni se olisi pitänyt löytyä heidän sivuiltaan _selkeästi_ mainittuna. Nyt se oli melko epäselkeä ja lopulta joutui arvailemaan että se ehkäkai on näin. :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät! :)